HIRED Sales Engineer

company logo 1


Werkgever : Legrand Group Belgium Hired

Plaats tewerkstelling : Belgie / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium, met zetel in Diegem, is een filiaal van de Franse Legrand Group die wereldwijd 35.000 mensen tewerkstelt in meer dan 70 landen. Legrand is de specialist op wereldvlak in producten en systemen voor elektrische installaties en informaticanetwerken voor woon- en werkomgeving. Legrand Group Belgium vertegenwoordigt de merken Legrand en BTicino op de Belgisch-Luxemburgse markt en beschikt over een uitgebreid gamma innoverende producten voor de woningbouw (schakelaars, domotica, distributie en beveiliging), de tertiaire sector (scholen, ziekenhuizen, kantoren, hotels, ...) evenals de industrie.

Functie :

Dagelijks sta je als Sales Engineer van jouw regio garant voor een professionele, dynamische en proactieve begeleiding van de groothandel, zowel qua informatie, service als prijsbepaling. Je volgt gemaakte afspraken nauwgezet op, bewaakt de kwaliteit van de kernassortimenten in de verschillende filialen en zorgt voor de nodige opleidingen. Zodoende realiseer je omzetgroei en investeer je in duurzame relaties met de groothandel. Je luistert naar hun wensen, pikt in op hun behoeften en biedt advies en oplossingen op maat.Ook op administratief en logistiek vlak volg je alles feilloos op. Uiteraard blijf je goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen in je vak waardoor je de klanten steeds met de juiste kennis van zaken bijstaat.

Profiel :

Interesse in de bouw en een gestructureerde aanpak zijn essentieel om succesvol te groeien in deze functie. Je maakt van elke klant een erezaak waardoor ze jou al vlug als deskundig vertrouwenspersoon zien. Aan overtuigingskracht, gedrevenheid en professionalisme heb je alvast geen gebrek. Een hoger diploma is meegenomen en relevante werkervaring in een gelijkaardige omgeving is welkom, maar geen vereiste.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging in een organisatie met een ijzersterke merknaam en een zeer ruim assortiment. Legrand biedt zijn werknemers tevens een soepele structuur op mensenmaat en een bedrijfscultuur die de ontwikkeling en opleiding van medewerkers ondersteunt. Je kan rekenen op gemotiveerde collegaís, een stimulerende werkomgeving en een motiverend salarispakket (o.a. bedrijfswagen, home office, extralegale voordelen, ...).

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B