HIRED: Administratief Planningsmedewerker

company logo 1


Werkgever : Anonieme vacature HIRED

Plaats tewerkstelling : Schoten / Sector :

Bedrijfsomschrijving :

Voor een firma uit Schoten zijn wij momenteel op zoek naar een polyvalente Administratief Planningsmedewerker (m/v).

Functie :

Elke dag sta je proactief in voor de opmaak van de werkplanning van de medewerkers Ďin the fieldí en die stuur je flexibel bij indien nodig, wat resulteert in een optimale werkefficiŽntie. Ook de bijhorende planning van het benodigde materiaal per project en per engineer neem je nauwgezet voor je rekening. Bij planningsgerelateerde problemen (zoals bijvoorbeeld toegangsproblemen) ben jij het eerste aanspreekpunt en zorg je voor een oplossing. Tevens sta je in voor een correcte administratieve afhandeling van de werkorders en houd je de planningssheets up-to-date. Om dit alles te realiseren, is een vlotte en duidelijke communicatie met werknemers, klanten en het management essentieel.

Profiel :

Je bent een expert in het efficiŽnt inplannen van werknemers. Een 5-tal jaar werkervaring in de coŲrdinatie van servicewerkzaamheden is een pluspunt. Veel belangrijker is echter je talent om technische mensen op de baan motiverend aan te sturen om de werken tot in de puntjes uit te voeren. Bovendien ben je administratief sterk en denk je resultaat- en kwaliteitsgericht mee om de workflow te optimaliseren. MS Office en Excel hebben weinig geheimen voor jou. Je bent vlot in de omgang en houdt van transparante communicatie. De Nederlandse taal beheers je uitstekend en je spreekt een mondje Engels en Frans.

Aanbod :

Ben je op zoek naar een afwisselende job met flexibele werkuren, veel uitdaging, autonomie en ontplooiingskansen, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Via een stapsgewijs opleidingstraject krijg je de kans om jezelf helemaal in te werken in een gedreven jong team en dat in een aangename werksfeer. Verder mag je een correcte verloning verwachten, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B