HIRED: Productontwerper

company logo 1


Werkgever : Orfit HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 60 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 97% zijn weg naar professionele eindgebruikers in een 80-tal landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de exportí in de wacht. Om het toegewijde team van medewerkers aan te vullen en de sterke groei mee te ondersteunen, zoeken zij een AANKOPER/ANALIST PRODUCTIE (M/V) voor de R&D-afdeling.

Functie :

Als productontwerper kom je terecht in ons R&D-team waar je, met sterke focus op productfunctionaliteit, de technische specificaties van nieuw te ontwikkelen oplossingen tot in detail vertaalt naar prototypetekeningen in 3D. Door je sterke technische interesse verlies je nooit de praktische kant uit het oog en toets je de ontwerpen af op vlak van stabiliteit, tolerantie, e.a. Alle projecten volg je erg gedreven en uiterst gestructureerd op, vanaf de brainstorming tot de implementatie. Elke stap breng je administratief correct in kaart en voorzie je van de vereiste rapportering. Met vragen kunnen je collegaís altijd bij jou terecht als behulpzame teamspeler. Daarnaast verzorg je de professionele communicatie met leveranciers die jouw tekeningen omzetten naar reŽle prototypes. Ook op internationaal vlak onderhoud je goede professionele contacten. Ten slotte spendeer je ongeveer 20% van je tijd aan de opmaak van allerhande documentatie waaronder handleidingen.

Profiel :

Enige ervaring in een industriŽle omgeving is meegenomen, maar is geen must. Ook als junior ben je dus zeker welkom. Je genoot een hogere opleiding en hebt een uitgesproken technische interesse en nieuwsgierigheid. Uiterste precisie is wel primordiaal, vanwege de zeer hoge kwaliteitseisen en lage tolerantiewaarden van de (medische) apparatuur die je ontwikkelt. Je hebt een scherp inzicht met betrekking tot producten en hun technische specificaties en kan vlot overweg met Autodesk Inventor of SolidWorks. Daarnaast ben je sterk in logisch redeneren en kan je goed relativeren. Flexibel en polyvalent switchen tussen diverse projecten gaat je prima af, net zoals goede contacten onderhouden met alle interne en externe betrokkenen (o.a. productie, magazijn, leveranciers, klanten, Ö). Een praktische, proactief meedenkende houding en een positieve ingesteldheid zijn essentieel om vlot te functioneren in ons jonge team. Een goede kennis van het Engels maakt het plaatje compleet.

Aanbod :

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een zeer degelijke opleiding, afwisselende uitdagingen en een grote portie zelfstandigheid. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om, in een jong team, mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B