HIRED: Commercieel Verantwoordelijke (regio Vlaams-Brabant)

company logo 1


Werkgever : Anoniem HIRED

Plaats tewerkstelling : Vlaams-Brabant / Sector : bouw

Bedrijfsomschrijving :

Voor een internationaal toonaangevend bedrijf zijn we op zoek naar een ambitieuze COMMERCIEEL VERANTWOORDELIJKE (m/v) voor de regio Vlaams-Brabant.

Functie :

Jouw verantwoordelijkheid ligt in het actieve beheer van onze grootste klanten in de regio Vlaams-Brabant. Met degelijke advies, voorzien van een technische onderbouw en commercieel inzicht, bouw je duurzame relaties uit met het bestaande klantennetwerk. Tegelijk investeer je flink in de optimalisatie van je regio op vlak van informatie, service en prijsbepaling. Ook nieuwe potentiŽle klanten haal je over de streep door hun wensen duidelijk in kaart te brengen en daarop in te spelen met commercieel interessante en proactieve oplossingen op maat.

Profiel :

Als gedreven ambassadeur van het bedrijf sla je professioneel de brug met je klanten. Je scherpe visie, je goede inzicht in commerciŽle processen en je projectmatige aanpak komen hierbij zeker goed van pas om successen te boeken. Aan overtuigingskracht en commerciŽle gedrevenheid heb je alleszins geen gebrek. Je voegt daar een feilloze organisatie en proactieve opvolging van je klantencontacten en lopende zaken aan toe. Een hoger diploma is meegenomen en relevante werkervaring in een B2B of retail omgeving als key-account manager is een extra troef. Bovendien koester je de ambitie om op termijn verder door te groeien in je commerciŽle verantwoordelijkheden.

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch en stimulerend bedrijf met een soepele werkstructuur op mensenmaat. Dankzij ruime opleidingsmogelijkheden krijg je de kans om in een professionele gedreven werksfeer heel wat boeiende projecten in goede banen te leiden. Daar staat uiteraard een passend en motiverend salarispakket tegenover, aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B