HIRED: Technisch-commercieel vertegenwoordiger Kempen

company logo 1


Werkgever : IMES DEXIS hired

Plaats tewerkstelling : Kempen / Sector : Maintenance, Repair and Operations

Bedrijfsomschrijving :

Imes Dexis nv (www.imes.be) maakt deel uit van de Europese groep DEXIS en is marktleider in de distributie van MRO-materiaal (Maintenance, Repair & Operations) in de industriŽle sector. Het bedrijf stelt in de Benelux zoín 280 medewerkers tewerk en levert dagelijks meer dan 400.000 artikels (o.a. aandrijvingen, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen) aan een groeiend aantal klanten. Vanuit 6 vestigingen in BelgiŽ slagen we erin om toegevoegde waarde te creŽren voor bedrijven.

Functie :

Na een zeer grondige commerciŽle en product technische opleiding ga je dagelijks de baan op om sales te genereren bij industriŽle bedrijven in jouw regio. Ter plaatse luister je aandachtig naar de noden en wensen van klanten-gebruikers om er (pro)actief op in te spelen met de juiste producten. Op technisch vlak sta je stevig in je schoenen waardoor je deskundige uitleg en onderbouwd advies kunt verschaffen en je jezelf al snel ontpopt tot uiterst betrouwbare contactpersoon. Om elke keer opnieuw een feilloze service te bieden, kan je rekenen op de support van interne specialisten die je de juiste achtergrondinfo qua cijfers, ratings en analyses bezorgen. Zo bouw je langzaam, maar zeker het bestaande cliŽnteel verder uit en je investeert bewust in kwaliteitsvolle relaties op lange termijn. Kortom, je zet je expertise en commerciŽle flair volop in om de sector mee vorm te geven, het productgamma uit te breiden en rendabele winst te boeken.

Profiel :

Via opleiding of ervaring heb je een stevige technische bagage (elektronica, mechanica, elektriciteit, proces automatisatie, maintenance of als technisch aankoper) vergaard waarmee je in een B2B-omgeving professioneel kan meespreken op alle niveaus. Die kennis van zaken combineer je met interesse op commercieel vlak en de wil om te Ďlerení verkopen vanuit een probleemoplossende houding. Ook al heb je geen ervaring als account manager maar kennis van de sector (onderhoud, productie of technologie) dan is dit mooi meegenomen. In elk geval straal je vertrouwen en professionaliteit uit. Je honger naar kennis en resultaten drijft je verder om telkens opnieuw klantgericht te werk te gaan, conform de vastgelegde procedures. Je bent veeleisend voor jezelf en koestert de ambitie om door te groeien in je verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je vlot in de omgang en je houdt ervan om overtuigend te onderhandelen en duurzame banden te smeden met zowel klanten als interne collegaís. Kennis van Excel is belangrijk voor je administratieve opvolging.

Aanbod :

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf met het professionalisme van een multinational en de warme charme van een KMO. Als marktleider in de sector staan we garant voor unieke kansen tot zelfontplooiing en zeer mooie doorgroeimogelijkheden. Sleutelwoorden zoals Ďteamí, Ďtrustí en Ďtransparancyí zijn bij ons geen loze begrippen. Uiteraard kan je rekenen op een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met o.a. een firmawagen, extralegale voordelen en ADV-dagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B