HIRED: Functionele & technische Analist

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Je staat mee in voor het verzamelen, analyseren, communiceren en het laten valideren van de requirements voor de complexe bedrijfsprocessen en applicaties die behoren tot onze inhouse ontwikkelde toepassingen (ERP, WMS, Ö). Deze applicaties zijn cruciaal voor de goede werking van onze 9 geautomatiseerde vestigingen met een 500-tal eindgebruikers en voor een optimale service aan zoín 3.000 klanten. Deze applicaties worden ontwikkeld door een gemotiveerd team van getalenteerde analisten, .NET developers, Front-end developers en designers waarvan je deel zal uitmaken. Je bent mede verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van klanten van onze dochteronderneming Pharma Distri Center, het verder uitwerken en vertalen van de product migratie roadmap van het bestaande ERP van Febelco en het omzetten van business vragen van Febelco en zijn dochterondernemingen naar concrete functionele en technische analyses. Naast bovenstaande taken zal je takenpakket ook bestaan uit: Het onderhouden van de requirements list en deze concreet mappen naar scope gedefinieerd in de functionele analyses. Het mee ontwikkelen van de Test Management strategie met name de ontwikkeling van Test Cycles, het registreren van defects en de integratie met Change Management Process. Functioneel meedenken aangaande nieuwe modules en de uitbreiding van bestaande modules en voorzien van opleidingen aangaande de uitgewerkte functionele requirements. Samen met de business naar de beste oplossing zoeken voor een gesteld probleem en het onderzoeken van de impact op bestaande processen. Het terugkoppelen van de scope aspecten naar de project manager en samen bepalen of dit budgettair haalbaar is. Het valideren van de technische haalbaarheid van de gevraagde features in samenspraak met de technische experts. Het documenteren van de processen en software aan de hand van UML schemaís en BPMN diagrammaís. In een eerste fase zal de nadruk vooral liggen op het ontwikkelen van functionele analyses.

Profiel :

Je hebt minstens enkele jaren ervaring met complexe bedrijfsprocessen en het uitwerken van functionele en technische analyses en bent een allrounder die kan werken binnen het .NET development team. Kennis van UML, Agile methodologie en gedegen kennis Engels is vereist. Kennis in BPMN, Design Patterns, Mock-ups, Visual Paradigm, Warehouse Management, ERP Implementatie, kennis van de Franse taal en achtergrond als ontwikkelaar in .NET (C#) is een pluspunt. Je bent analytisch ingesteld en communicatief sterk, maar daarnaast ben je ook een actieve luisteraar. Je bent een teamspeler die beseft dat een intensieve samenwerking aan de basis ligt van de beste resultaten, maar je kan ook zelfstandig werken. Je bent flexibel en stressbestending. Je werkt gestructureerd en probleemoplossend.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiend Belgisch bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B