HIRED Aankoper / analist Productie (4/5de of full-time)

company logo 1


Werkgever : Orfit HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 60 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 97% zijn weg naar professionele eindgebruikers in een 80-tal landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de exportí in de wacht. Om het toegewijde team van medewerkers aan te vullen en de sterke groei mee te ondersteunen, zoeken zij een AANKOPER/ANALIST PRODUCTIE (M/V) voor de R&D-afdeling.

Functie :

Na een grondige interne opleiding waarbij je uitgebreid kennismaakt met al onze productgroepen en afdelingen word je verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van Orfit. Met je diepgaande analytisch inzicht stel je alles constant kritisch in vraag. Dagelijks voer je een analyse uit van de operationele voorraad van een reeks artikelgroepen. Deze data zorgen ervoor dat je productiefiches kan laten opmaken. Zo weet je welke grondstoffen precies vereist zijn om een langetermijnplanning op te stellen, zowel voor eigen producten als die van subcontractors en externe productie. Op elk moment bewaar je een duidelijk overzicht van de te produceren goederen. Zo komt het productieproces nooit in het gedrang en wordt een optimale flow verzekerd. Op termijn ben je volledig op de hoogte van de te verwerken orders en aantallen, de machineopdrachten en het benodigde materiaal. Hiertoe overleg je wekelijks met de operationele verantwoordelijke van de productielijnen. Verder onderhoud je goede contacten met bestaande leveranciers en sta je in voor prijsvergelijkingen en -onderhandelingen met het oog op verbetering en maximaal rendement.

Profiel :

Een relevante masteropleiding is de basis voor deze functie. Een eerste werkervaring speelt in je voordeel, maar ook als toegewijde junior kom je zeker in aanmerking. Uitgesproken analytische inzicht is een must, net zoals een planmatige opvolging en scherp oog voor details. Dankzij je sterke wiskundig georiŽnteerd brein slaag je erin om vlot verbanden te leggen, cijfers te interpreteren en de juiste conclusies te trekken. Bovendien beschik je over een flinke portie stressbestendigheid en een goed geheugen waardoor je snel en proactief kan schakelen. Voeg daar nog een gezonde dosis teamspirit aan toe en het plaatje is compleet.

Aanbod :

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een zeer degelijke opleiding, afwisselende uitdagingen en een grote portie zelfstandigheid. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen. Om een optimale balans tussen werk en leven te garanderen, is je werkregime (eventueel 4/5 of kortere werkdagen) bespreekbaar.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B