HIRED: Account manager (m/v) bij Febelco

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Kortenberg / Sector : Pharma

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Als gezicht van onze organisatie investeer je intensief in de opbouw van lange termijnrelaties met een uitgebreid netwerk van klanten-apothekers. In de regio Vlaams-Brabant en Brussel ga je (pro)actief de baan op om hen optimaal van dienst te zijn en onze reputatie als groothandelaar-verdeler te verstevigen. Je inventariseert de behoeften van de klant en vertaalt die naar de beste oplossingen die Febelco te bieden heeft. Tegelijk speel je bewust in op nieuwe opportuniteiten. Met een servicegerichte attitude licht je marketingacties toe, verschaf je deskundig advies en bespreek je de commerciŽle en financiŽle voorwaarden. Zo slaag je erin om de klant keer op keer te overtuigen van onze meerwaarde. Je bent het aanspreekpunt en blijft paraat staan met een vlekkeloze opvolging en klantvriendelijke aanpak. Kortom, je smeedt een hechte en duurzame vertrouwensband met de apothekers via integere en gedreven begeleiding.

Profiel :

Je hebt een hoger diploma op zak en beschikt over een flinke dosis commercieel inzicht. Ben je vertrouwd met de farmaceutische markt, dan is dat mooi meegenomen maar zeker geen must. Met je overtuigende en diplomatische persoonlijkheid en een groot hart voor de klant ga je resultaatgericht aan de slag. Zelfstandig, flexibel en stressbestendig werken is jou op het lijf geschreven. Je weet perfect wat Febelco de klant te bieden heeft en houdt marktontwikkelingen scherp in het oog. Dankzij een goed financieel en analytisch inzicht slaag je erin cijfers correct te interpreteren en ook MS Office (Word en Excel) heb je goed onder de knie. Je vlotte communicatieve vaardigheden komen prima van pas in interactie met de klant en een uitstekende beheersing van de Franse taal in woord en geschrift is daarbij een absolute must.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiende Belgische bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om u verder te ontwikkelen. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving hoort een marktconform loon, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B