HIRED: Werkvoorbereider

company logo 1


Werkgever : Hahbo HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Houtbouw

Bedrijfsomschrijving :

Hahbo (www.hahbo.be) is al meer dan 90 jaar actief in houtbouw en maakt deel uit van de internationale Frisomat-groep. Vanuit de vestiging in Wijnegem speelt Hahbo flexibel en proactief in op vragen van aannemers, verenigingen, overheden, bedrijven en particulieren. Scholen vormen een belangrijk deel van ons cliŽnteel. Op vlak van tijdelijke en permanente houten (prefab)constructies bieden wij een kwaliteitsvol totaalconcept, van ontwerp over montage tot afwerking.

Functie :

Zowel voor kleine als zeer grote ecologisch verantwoorde houtbouwprojecten (scholen en prefab) neem je de werkvoorbereiding en interne begeleiding ter harte. In nauw overleg met je collegaís van de commerciŽle afdeling en de productieverantwoordelijke sta je in voor de vertaalslag van orders om de inhouse productie aan te sturen. Daartoe onderhoud je zowel met klanten als onderaannemers en leveranciers regelmatige contacten. Een gedeelte van je werktijd besteed je aan de optimalisatie van bestaande ontwerpen van gebouwen in ontwikkelingsfase. Kortom, met je organisatorische talent en oog voor detail garandeer je dat het volledige productieproces op rolletjes verloopt.

Profiel :

Dankzij je hogere diploma als industrieel ingenieur of gelijkwaardig beschik je over degelijk technisch en analytisch inzicht. Je slaagt erin het volledige productieproces in kaart te brengen en op elk moment een duidelijk overzicht te behouden. Je uiterst nauwkeurige aanpak en scherpe inschattingsvermogen maken dat je snel oplossingen ziet en proactief ingrijpt waar nodig. Onze prefabconstructies zie je als een echte uitdaging, want elke keer opnieuw houd je jouw ogen open voor nieuwe combinaties en speciale technieken. Cijfermatig kom je sterk uit de hoek en aan teamspirit en stressbestendigheid heb je geen gebrek. Verder kan je vlot werken met tekenprogrammaís zoals AutoCAD.

Aanbod :

Om je helemaal vertrouwd te maken met onze werkwijze is een uitgebreide opleiding voorzien. Je komt terecht in een dynamische en stabiele firma met internationale reputatie die streeft naar absolute topkwaliteit. Onder collegaís heerst er een aangename werksfeer en je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket en doorgroeikansen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B