HIRED: Sales Manager Vlaanderen Projecten

company logo 1


Werkgever : "Legrand Group Belgium" HIRED

Plaats tewerkstelling : Diegem / Sector : industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium est leader des installations aussi bien électriques et numériques pour les secteurs tertiaire, industriel et résidentiel. Le public nous connaît par le biais des marques Legrand et BTicino, célèbres notamment dans les segments des interrupteurs, de la domotique, des réseaux multimédias et des appareils de sécurisation. Implanté à Diegem, Legrand Group Belgium est une filiale du groupe français Legrand, qui emploie 36 000 collaborateurs dans plus de 80 pays et dont le chiffre d’affaires atteint 4,8 milliards. Croissance durable et responsabilité sociétale figurent parmi les priorités du groupe.

Functie :

Met scherpe visie en coachend talent stuur je een team van Key Accountmanagers en Application Engineers aan om individuele omzetobjectieven en algemene KPI’s te bereiken. Dat doe je op basis van een actieplan (voor medewerkers en klanten) dat de concrete neerslag is van een doordachte commerciële strategie en dat dient als leidraad voor een uniforme implementatie. Je analyseert cijfers, volgt marktevoluties op de voet en gaat na hoe externe informatie ook interne processen kan beïnvloeden. Dankzij deze zorgvuldige commerciële opvolging slaag je erin de marges van ons bedrijf te optimaliseren. Hiertoe organiseer je werkgesprekken en teamoverleg met de betrokken medewerkers waarbij je steeds aandachtig luistert naar noden en behoeften. Kortom, je daagt het salesteam continu uit om het beste van zichzelf te geven en verliest persoonlijke ontwikkeling en motivatie bij veranderingsprocessen nooit uit het oog.

Profiel :

Een hogere (technisch) opleiding is zeker een pluspunt, maar het is vooral je ervaring in de projectwereld die de doorslag geeft, tezamen met uitgesproken onderhandelingsvaardigheden op hoger niveau. Leiding geven, een duidelijke visie uitdragen met overtuigingskracht en besluitvaardig optreden zijn slechts enkele talenten die je sowieso meester bent. Met een flinke dosis mensenkennis, coachende skills en luisterbereidheid stuur je de teamleden resultaatgericht aan. Bovendien heb je een uitgesproken analytische geest, houd je van nauwgezette organisatie en rapportage en neem je steeds je verantwoordelijkheid op. Transparante communicatie is je stokpaardje. Beheers je de Franse taal goed, dan heb je een streepje voor.

Aanbod :

Voor deze sleutelfunctie bieden wij boeiende uitdagingen in een organisatie met een ijzersterke merknaam en een zeer ruim assortiment. Legrand biedt zijn werknemers tevens een soepele structuur aan op mensenmaat en een bedrijfscultuur die de ontwikkeling en opleiding van medewerkers ondersteunt. Je kan rekenen op gemotiveerde collega’s, een stimulerende werkomgeving en een motiverend salarispakket (o.a. bedrijfswagen, home office, extralegale voordelen, ...).

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B