HIRED: Commercieel Business Unit Manager

company logo 1


Werkgever : Thornton & Co HIRED

Plaats tewerkstelling : Antwerpen / Sector : Containerindustrie, vervoer en bouw

Bedrijfsomschrijving :

De Thornton groep (www.thornton.be) bestaat uit vier onafhankelijke bedrijven die samenwerken: Thornton & Co nv, I.C.T.C. nv, Eucore bvba en Evolias nv. Samen biedt deze groep een breed scala van diensten, vooral voor de vervoersector, de containerindustrie en de bouw. Thornton & Co werd opgericht in 1965 en is vanuit Antwerpen wereldwijd actief in de reparatie van koelcontainers, de opslag, verkoop en distributies van reserveonderdelen voor containers, gepersonaliseerde veiligheidszegels en generatoren voor koelcontainers. Ze streven ernaar om het productgamma verder uit te breiden, door te breken in nieuwe sectoren en andere landen in de wereld te bereiken.

Functie :

In de eerste plaats sta je in voor de verdere commerciŽle ontwikkeling van onze activiteiten op (inter)nationaal niveau. Na een grondige opleiding en kennismaking met al onze departementen verken je op basis van grondige analyses nieuwe pistes om te bewandelen en andere markten om aan te boren. Met scherpe visie en ambitieuze inzet detecteer je interessante opportuniteiten. Deze vertaal je naar concrete actieplannen zonder de rendabiliteit uit het oog te verliezen. Op commercieel vlak help je het bedrijf te groeien door continu (pro)actief mee te denken over de optimalisatie van processen en producten. Zo sleutel je mee aan de toekomst van onze kwaliteitsvolle dienstverlening voor een brede groep van klanten actief in industrie, scheepvaart, koeling en transport. Bovendien koester je de ambitie om op termijn door te groeien tot bestuurder om mee aan het roer van het bedrijf te staan.

Profiel :

Dankzij je commerciŽle ingesteldheid, analytisch inzicht en scherp oog voor opportuniteiten houd je ervan de zaken hands-on aan te pakken. Ervaring in de sector is geen vereiste, maar interesse, een open geest en internationale focus zijn wel een absolute must. Met je commerciŽle spirit en positieve instelling druk je een duidelijke stempel op je dagelijks werk. Je weet wat er leeft bij de klanten, onderhoudt goede contacten en komt steeds overtuigend over. Tegelijk ben je sociaal voelend, diplomatisch ingesteld en teamgericht, want je beseft dat nauwe samenwerking en interne support cruciale factoren zijn voor succes. Zelfstandig en flexibel werken zonder 9-to-5-mentaliteit gaat je prima af en je houdt ervan om reŽle verantwoordelijkheid te nemen om de toekomst van het bedrijf mee te bepalen.

Aanbod :

In deze internationaal georiŽnteerde bedrijvengroep liggen de veelzijdige uitdagingen en groeikansen voor het grijpen voor ambitieuze professionals. In ruil voor jouw loyauteit en nooit aflatende inzet mag je rekenen op een interessant salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, een firmawagen en prestatiebonus.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B