HIRED: Commercieel Verantwoordelijke

company logo 1


Werkgever : Interloods HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Job-in-t-Goor / Sector : Bouw

Bedrijfsomschrijving :

Interloods (www.interloods.be) uit Sint-Job-in-t-Goor biedt al 25 jaar pasklare oplossingen voor tijdelijke en permanente logistieke problemen tegen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Het bedrijf staat flexibel en duurzaam in voor de verkoop, verhuur, (de)montage, verplaatsing en renovatie van een brede waaier loodsen en hallen. Interloods staat bekend als solide en kwaliteitsvolle partner in de petrochemische en bouwsector en aanverwante. Sinds 2013 maakt de onderneming deel uit van de Frisomat Groep en kan terugvallen op eigen fabricage om een optimale klantenservice te garanderen.

Functie :

Het salesproces voor onze industriŽle renovatieprojecten leid je van a tot z in goede banen, vanaf het allereerste contact tot het einde van de opdracht. Samen met de klant ga je op zoek naar snelle, pasklare en betaalbare oplossingen. Je gaat steeds servicegericht te werk, luistert aandachtig naar de behoeften en denkt praktisch mee met de klant. Dankzij je analytische inzicht en commerciŽle flair slaag je erin om het vertrouwen te winnen en optimale klanttevredenheid te genereren. Nieuwe aanvragen analyseer je zorgvuldig en je gaat (pro)actief op bezoek bij prospecten en klanten om hen te overtuigen van de meerwaarde van Interloods. De lopende projecten volg je nauwgezet op qua timing, budget en aanpak waarbij je steeds het eerste aanspreekpunt blijft voor de klant en de brug slaat met onze interne medewerkers.

Profiel :

Commercieel onderhandelen en overtuigen zit je in de genen en je bent vlot in de omgang. Of je nu jong bent of al iets matuurder, het is vooral je uitgesproken honger om vooruit te geraken en nieuwe projecten binnen te halen die je elke dag drijft om het beste van jezelf te geven. Een hoger diploma combineer je met uitgesproken interesse in de bouw en degelijk praktisch inzicht. Je houdt ervan om in een kleine groep kort op de bal te spelen en samen het verschil te maken. Open communicatie, een klantvriendelijke instelling en flink wat organisatorisch talent zijn daarbij de essentiŽle ingrediŽnten voor jouw commercieel succesrecept.

Aanbod :

We voorzien een zeer degelijke opleiding waarbij je uitgebreid kennismaakt met onze productoplossingen. Je komt terecht in een gedreven team van deskundige medewerkers en krijgt alle kansen om op termijn door te groeien in functie en verantwoordelijkheden. Uiteraard staat daar een aantrekkelijk salarispakket tegenover, inclusief extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B