HIRED: Senior Commercieel-Administratief coŲrdinator

company logo 1


Werkgever : Aldia HIRED

Plaats tewerkstelling : Oudenaarde / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

Aldia (www.aldia.be) is een fruitverwerkingsbedrijf voor artisanale en industriŽle patissiers en grootkeukens, gevestigd in Oudenaarde. We zien onszelf graag als Ďmasters of fruití: we verwerken de rijke smaak van onze kwaliteitsvolle grondstoffen tot lekkere gelei, confituur, moes en fruitconserven. Sinds 2010 maakt Aldia deel uit van de Koninklijke Zeelandia Groep, een topspeler in de markt van bakkerij ingrediŽnten.

Functie :

De orders en projecten van onze klanten volg je op administratief vlak nauwgezet op van a tot z. Je bent met hen telefonisch in contact, staat hen deskundig en vriendelijk te woord met een servicegerichte instelling en speelt commercieel in op hun noden en behoeften. Tegelijk leid je de activiteiten van de interne medewerkers in goede banen vanuit een sterk planmatig, praktisch en coŲrdinerend inzicht. Door efficiŽnt en glashelder te rapporteren over je activiteiten til je onze service en kwaliteit mee naar een hoger niveau. Daarnaast volg je in een latere fase ook extern een beperkt aantal klanten zelf op.

Profiel :

Als commerciŽle professional heb je al flink wat jaren ervaring op de teller in een gelijkaardige omgeving. Dankzij je maturiteit kom je overtuigend over en je slaagt er keer op keer in om opportuniteiten bij klanten te detecteren en om te buigen naar verkoopkansen. Intern ontpop je jezelf als loyale teamspeler met uitstekende coŲrdinerende en administratieve vaardigheden. Een feilloze opvolging en planmatige aanpak typeren jou volledig, net zoals transparante communicatie en een zelfstandige werkstijl. Uiteraard ben je vlot in de omgang, ook in de Engelse ( vanwege internationale klanten, verspreid over de verschillende continenten) en Franse taal. Bij voorkeur woon je in de buurt van Gent-Oudenaarde.

Aanbod :

Je komt terecht in een groeiend en innovatief bedrijf met leidinggevende reputatie in de sector. Je krijgt een interessante en veelzijdige job toebedeeld in een dynamisch team. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een mooi salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B