HIRED: Accountmanager Projecten

company logo 1


Werkgever : Dox expansion joints HIRED

Plaats tewerkstelling : Kapellen / Sector : bouw & industrie

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 35 jaar is DOX acoustics in Kapellen gespecialiseerd in esthetische en effectieve oplossingen voor akoestische problemen alsook in het uitwerken en implementeren van oplossingen voor industriŽle lawaaibestrijding. Ons team van technische medewerkers verkoopt oplossingen op maat om in elke infrastructuur via een perfecte akoestiek of geluidisolatie te zorgen voor een gezond binnenklimaat. DOX expansion joints is een ambitieus dochterbedrijf dat zich specifiek richt op innovatieve oplossingen voor bouwkundige dilatatievoegen: bewegingsvoegen voor muren en vloeren, waterdichte dakvoegen en aardbevingsbestendige en berijdbare voegen.

Functie :

Na een doorgedreven intensieve opleiding ben jij de specialist in ons zeer divers gamma van voegen en afdichtingsproducten. DOX expansion joints is in BelgiŽ exclusief verdeler van de MIGUA-producten, die jij via je uitgebreide netwerk aan de man brengt. Je klanten zijn architecten en bouwheren van publieke gebouwen, scholen en industriŽle complexen. Je praktische expertise en vooral je betrokkenheid bij elk bouwproject overtuigt de klanten van onze hoge kwaliteit en sterke service. Je kan terugvallen op een uitstekende interne administratie, maar jij bent de contactpersoon die oplossingen zoekt en uitwerkt. Op commercieel vlak begeleid je de werven en de plaatsers in hun dagelijkse opdrachten. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Profiel :

We zoeken een gedreven Accountmanager voor onze projecten die zich met veel enthousiasme verdiept in ons productengamma. Bovendien werk je planmatig en neem je initiatief waar nodig. Heb je ervaring in de algemene bouw dan is dit zeker een meerwaarde, kennis van Frans is een pluspunt. Ben je leergierig en heb je de ambitie om mee te groeien met ons bedrijf? Dan leren we je graag kennen.

Aanbod :

Een comfortabel home office pakket zorgt ervoor dat je makkelijk van thuis uit kan werken. Omdat we op zoek zijn naar een Accountmanager die onze commerciŽle visie kan vertalen, voorzien we een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B