.Net-ontwikkelaar (back-end en front-end) vestiging Wijnegem

company logo 1Werkgever : Pharma Distri Center (Febelco)

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Pharma Distri Center (PDC) is een dochteronderneming van Febelco en werd in 1993 opgericht als logistieke partner voor de farmaceutische industrie. Vanuit de hoofdvestiging te Sint-Niklaas wordt de opslag van geneesmiddelen en het klaarmaken van bestellingen voor internationale farmaceutische bedrijven georganiseerd. PDC heeft zich gespecialiseerd in de distributie van humane geneesmiddelen voor het Belgisch grondgebied en veterinaire geneesmiddelen in de Benelux.

Functie :

Je jobinvulling is zeer afwisselend. Je werkt dagelijks mee aan zeer uiteenlopende projecten, zowel intern als in nauwe samenwerking met onze internationale klanten. Je bent bij het project betrokken vanaf de analyse fase tot aan de implementatie. Met nadruk op het implementeren van nieuwe processen en de optimalisatie van functionaliteiten. Bovendien volg je de testings op en optimaliseer je het huidige ERP-systeem. Je zorgt ervoor dat het WMS daar naadloos op aansluit. Verder ontwikkel je applicaties die een vlotte uitwisseling van gegevens mogelijk maken: intern, logistiek georiŽnteerd en met klanten. Dankzij jouw werk als .NET-ontwikkelaar draaien onze drie geautomatiseerde magazijnen op rolletjes en krijgen internationale farmaceutische bedrijven over de gehele wereld bestellingen vlot geleverd. Front-end of back-end? Dat kies je zelf. We zetten jou in naargelang je interesse en je expertise.

Profiel :

Je hebt een paar jaar ervaring of je hebt je zinnen gezet op de snel evoluerende .NET 4.5-wereld. Je leest C# alsof het de krant was en je weet van aanpakken. We zoeken namelijk het type ITíer die steeds mee wil zijn met het allerlaatste nieuwe. Langs onze kant zorgen we dan voor de nodige opleidingen en ondersteuning. Hecht je veel belang aan teamspirit en werk je graag samen? Dan ben je meer dan welkom in ons 25-koppig team dat zeer intensief en prettig samenwerkt.

Aanbod :

We hebben jouw inzet en expertise nodig en zetten daar een mooi salaris tegenover, met firmawagen en extralegale voordelen. Bovendien is Pharma Distri Center een snelgroeiend Belgisch bedrijf in een sector die garant staat voor werkzekerheid op lange termijn en reŽle doorgroeimogelijkheden.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B