HIRED: Continuous Improvement Engineer

company logo 1


Werkgever : HIRED: Demeyere

Plaats tewerkstelling : Herentals / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Demeyere te Herentals (www.demeyere.be) is al ruim een eeuw dť referentie op het vlak van hoogstaand kookgerei in roestvrij staal. Onze producten worden wereldwijd geprezen voor hun ijzersterke prestaties, vernieuwende technologieŽn en onklopbaar comfort. Ze voldoen aan Šlle noden van professionele koks. En ook de amateurchef vindt er zijn ideale kookgereedschap in terug. Een fraai design en een vleugje luxe maken het plaatje compleet. De sleutel tot ons succes? Enthousiaste, bekwame medewerkers die niet snel van de kook raken!

Functie :

Je stroomlijnt, verbetert en beheert technische processen om de efficiŽntie te optimaliseren. Je documenteert, borgt en verbetert daarbij de omsteltijden volgens de SMED-principes. Je houdt je daarbij bezig met de theoretische ťn de praktische kant van de zaak. Zo help je de medewerkers van de productie om problemen op te lossen. Ook het implementeren, testen en verfijnen van machines en methodes behoort tot je takenpakket. En je stuurt externe partijen aan bij het testen van en overschakelen naar nieuwe tools en methodes. Je maakt collegaís vertrouwd met nieuwe werkmethodes, en overlegt accuraat rond planning en uitvoering van testen, stelbeurten en productieruns. Je bereidt meetings voor, stuurt ze aan, en ontfermt je over de follow-up van acties.

Profiel :

In deze functie is een masteropleiding in een technische richting essentieel. Je hebt een onstilbare honger naar techniek, machines en alles wat daarbij komt kijken! Je hebt een luisterend oor en wint doeltreffend informatie in van de productiemedewerkers en andere collegaís. Je werkt ideeŽn en ontwerpen zelf uit in productie. Met je doortastend en toegewijd karakter zet je aan tot kwaliteitsvol werken dat zich vertaalt in duurzame oplossingen. Idealiter ben je een allrounder die graag meedenkt en minutieus en systematisch te werk gaat. Kwaliteit, organisatie en duidelijke communicatie zijn je stokpaardjes. Bovendien gedij je prima in een omgeving waarin constante verbetering dagelijkse kost is.

Aanbod :

Demeyere maakt niet zomaar kookpotten. We brengen technologie, culinair plezier en onmisbare kookattributen in de keuken. Onze klanten vertrouwen op ons voor vernuftige producten. Daartoe investeren we voortdurend in product- en procesinnovatie, en zetten we de klant centraal in alles wat we ondernemen. Je krijgt dan ook volop kansen om je te ontplooien, in een bedrijvige omgeving die talent (h)erkent en koestert. Je salaris is competitief, inclusief een resem extralegale voordelen en firmawagen. Kers op de taart: grondige opleidingen en prima ondersteuning!

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B