HIRED: Technical Product Development Manager

company logo 1


Werkgever : Demeyere HIRED

Plaats tewerkstelling : Herentals / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Demeyere te Herentals (www.demeyere.be) is al ruim een eeuw dé referentie op het vlak van hoogstaand kookgerei in roestvrij staal. Onze producten worden wereldwijd geprezen voor hun ijzersterke prestaties, vernieuwende technologieën en onklopbaar comfort. Ze voldoen aan álle noden van professionele koks. En ook de amateurchef vindt er zijn ideale kookgereedschap in terug. Een fraai design en een vleugje luxe maken het plaatje compleet. De sleutel tot ons succes? Enthousiaste, bekwame medewerkers die niet snel van de kook raken!

Functie :

Als gedreven ingenieur of productontwikkelaar beheer je projecten van ontwerp tot afgewerkt product. Daartoe ontwikkel je nieuwe processen met een sterke focus op productfunctionaliteit, en maak je ze productierijp. Dit zowel voor onze eigen producten en processen als die van internationale toeleveranciers. Door je sterke technische interesse verlies je nooit de praktische kant uit het oog, en toets je ontwerpen af in productie. Je volgt alle projecten erg gedreven en uiterst gestructureerd op, vanaf de brainstorming tot de implementatie. Daarbij communiceer en overleg je helder met collega’s en directie.

Profiel :

Je hebt een relevant masterdiploma op zak. Product- en procesontwerp zijn voor jou dé uitdaging! Je hebt al ervaring met het uitwerken van fysieke producten. Je beschikt over maturiteit en bent bedreven in het opvolgen van projecten – intern en extern. Je weet hoe je mensen optimaal laat samenwerken. Daarvoor communiceer je helder en to-the-point met de verschillende afdelingen binnen Demeyere. Je houdt ervan om autonoom en in team oplossingsgericht te werken. Dankzij je analytisch inzicht leg je de juiste verbanden. Bovendien ben je leergierig. Je presteert prima als er wat druk op de ketel zit, en hebt een sterk aanpassingsvermogen. Uiteraard ben je vertrouwd met 3D-tekenprogramma’s (bij voorkeur Solidworks).

Aanbod :

Demeyere maakt niet zomaar kookpotten. We brengen technologie, culinair plezier en onmisbare kookattributen in de keuken. Onze klanten vertrouwen op ons voor vernuftige producten. Daartoe investeren we voortdurend in product- en procesinnovatie, en zetten we de klant centraal in alles wat we ondernemen. Onze medewerkers krijgen dan ook volop kansen om zich te ontplooien, in een bedrijvige omgeving die talent (h)erkent en koestert. Je salaris is competitief, inclusief een resem extralegale voordelen. Kers op de taart: grondige opleidingen en prima ondersteuning!

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B