HIRED: Junior Sales Engineer

company logo 1


Werkgever : Saint-Gobain Isover HIRED

Plaats tewerkstelling : Kallo / Sector : bouw

Bedrijfsomschrijving :

Isover (www.isover.be), gelegen in Kallo, produceert en verkoopt glaswol en glasvlies voor allerlei toepassingen van warmte- en geluidsisolatie tot brandveiligheid. Isover behoort tot de groep Saint-Gobain Construction Products Belgium, een afdeling van de internationale groep Saint-Gobain. Een grote speler op de markt dus, en met een neus voor innovatieve oplossingen, zowel voor de woningbouw als andere sectoren.

Functie :

Als junior sales engineer richt jij je commerciŽle pijlen op de Oost- en West-Vlaamse markt. Op termijn moeten onze klanten jou leren kennen als een betrouwbare expert, iemand die hun vraag precies goed begrijpt en de juiste oplossingen vindt. Je geeft hen technische ondersteuning en begrijpt hun business door en door, zodat je altijd de juiste innovaties kunt voorstellen. Je einddoel? Perfecte service en een goede band met je klanten, want zo realiseer je een mooie omzet van onze merkproducten. Om tegemoet te komen aan de vragen van klanten denk je altijd een stap vooruit. Je zit samen met de marketingafdeling om nieuwe noden en behoeftes van je klanten af te toetsen aan de thermische regelgeving of constructiemethodes. Je roept daarvoor infovergaderingen bijeen en organiseert testwerven. Een groot deel van je taak bestaat uit luisteren en onderhandelen en oplossingen bedenken.

Profiel :

Je hebt een relevant hoger diploma op zak of al een eerste werkervaring. Na een intensieve opleiding en begeleiding gaat jouw interesse in de toepassingen van isolatiemateriaal nťt een beetje verder dan die van anderen. Wat je er nog niet over weet, leer je graag en snel bij. Je aarzelt niet om initiatief te nemen, altijd in functie van de klant. En natuurlijk ben je een vlot en communicatief type, geknipt voor deze commerciŽle functie met een technische ondertoon.

Aanbod :

Bij Isover kom je terecht in een internationale, jonge werkomgeving. Geen twee dagen zijn hier hetzelfde. Initiatief en zelfontplooiing juichen we toe, want we willen jou graag zien groeien binnen ons bedrijf. Reken op een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B