HIRED: Technisch Productontwikkelaar

company logo 1Werkgever : Orfit Industries NV HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 99% zijn weg naar professionele eindgebruikers in 104 landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de exportí in de wacht.

Functie :

Als productontwikkelaar kom je het R&D-team versterken. Je spitst je toe op de technische specificaties van de innovatieve oplossingen waaraan het team werkt en vertaalt ze tot in het kleinste detail naar prototypetekeningen in 3D. De functionaliteit staat altijd voorop: je toetst de ontwerpen af op vlak van stabiliteit, tolerantie en andere aspecten die er een topproduct van maken. Je volgt projecten gestructureerd op van brainstorming tot implementatie. Daarbij horen punctuele administratie en correcte rapportering. Collegaís rekenen op jou als een behulpzame teamspeler. Na de ontwerpfase onderhoud je de communicatie met leveranciers die jouw tekeningen omzetten naar reŽle prototypes. Ook internationaal leg je goede professionele contacten. Ongeveer 20% van je tijd gaat naar de opmaak van allerlei documentatie, zoals handleidingen.

Profiel :

Enige ervaring in een industriŽle omgeving is zeker meegenomen, maar is geen must. Ook als junior ben je dus zeker welkom, als je maar over een stevige basis beschikt: een hogere opleiding en een technische kijk op de wereld. Wanneer je kijkt naar een ontwerp zie je meteen de technische specificaties erachter. Perfectionisme is jouw grootste troef, want de apparatuur die je ontwikkelt moet voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen en lage tolerantiewaarden. 3D-CADsoftware Ė zoals Autodesk Inventor of SolidWorks Ė heeft voor jou geen geheimen. Je schakelt vlot tussen verschillende projecten en verliest ook het belang van goede contacten niet uit het oog Ė zowel intern als extern (met productie, magazijn, leveranciers, klanten, Ö). Jij weet van aanpakken en ziet oplossingen in plaats van problemen. Een goede kennis van het Engels maakt het plaatje compleet.

Aanbod :

Ons jonge team staat te popelen om jou te ontmoeten. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een zeer degelijke opleiding, afwisselende uitdagingen en een grote portie zelfstandigheid. Grijp deze unieke kans en voor je het weet werk jij mee aan de uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B