HIRED: Accountmanager Vlaanderen

company logo 1


Werkgever : Dru HIRED

Plaats tewerkstelling : Aartselaar / Sector :

Bedrijfsomschrijving :

DRU Belgium (www.drufire.be) is in heel Europa een referentie in de ontwikkeling, productie en verkoop van gas- en sfeerhaarden en houtkachels. Met vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Groot-BrittaniŽ staat DRU synoniem voor ongeŽvenaarde kwaliteit: het resultaat van meer dan 260 jaar ervaring ťn een aanpak van continue vernieuwing en innovatie.

Functie :

Als accountmanager ben jij in heel Vlaanderen hťt commerciŽle uithangbord van DRU. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille van grossisten en installateurs. Zij kennen DRU als een betrouwbare partner en rekenen op jou als hun deskundige aanspreekpunt. De reputatie van DRU draag je hoog in het vaandel. Je houdt afnemers op de hoogte van interessante nieuwigheden en gaat regelmatig bij hen langs. Door jouw aandachtige opvolging en technische ondersteuning stijgen hun verkoopcijfers pijlsnel: een win-win voor iedereen! Zo onderhoud je een warme klantenrelatie en maak je van DRUís klanten trouwe partners. Daarnaast voeg je zelf nieuwe klanten toe aan je portfolio. Dankzij jouw marktkennis kom je telkens nieuwe opportuniteiten op het spoor. Je zet creatieve marketingacties op touw volgens je eigen inzichten. Van evenementen tot online marketing: jij weet wat er nodig is om prospects over de brug te halen.

Profiel :

DRUís ideale accountmanager heeft een bachelor- of masterdiploma en al een eerste commerciŽle ervaring op zak. Je hebt het nodige technische inzicht en loopt over van enthousiasme voor open haarden. Klanten vertrouwen jou door je hartelijke spontaniteit en je luisterbereidheid. Tegelijk ben je sterk in overtuigen en onderhandelen. Je voelt je thuis in een team, maar je werkt ook zelfstandig en neemt zonder aarzelen initiatief.

Aanbod :

Matcht het met DRU? Dan ontvangt het Sales-team in Aartselaar jou met open armen. Ook de collegaís van Customer Services staan altijd paraat om je te ondersteunen. DRU biedt je een boeiende uitdaging in een snel groeiende organisatie met een informele werksfeer. Je krijgt ruim de gelegenheid om zelf je werk te organiseren, initiatief te nemen en jezelf professioneel te ontplooien. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met firmawagen en allerlei extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B