HIRED: Software Validation Engineer (m/v)

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Je zal in deze functie meehelpen aan de uitbouw van een intern kwaliteitssysteem dat naast software validatie projecten ook de optimalisatie en uitwerking van procedures, processen en systemen omvat. Samen met de interne en externe ICT specialisten en analisten zal je in de eerste plaats instaan voor het uitwerken en uitvoeren van acceptatie- en validatietesten voor alle interne software ontwikkeling (ERP, WMS,Ö). Onze in-house ontwikkelde toepassingen zijn cruciaal voor de goede werking van onze 9 geautomatiseerde vestigingen met een 500-tal eindgebruikers en voor een optimale service aan zoín 3.000 klanten. In deze functie zal je instaan voor: - Het ontwikkelen van test templates en uitwerken van het Test Management Plan. - Het uitwerken van validatie, risk management en quality management gerelateerde procedures en documentatie in relatie tot GxP kritische IT systemen (ERP, WMS) en GDP normen die gelden binnen de farmaceutische industrie. - Het uitvoeren van periodieke systeemreviews om de validatiestatus van het systeem te monitoren en te verbeteren. - De integratie- en acceptatietesten met systemen van externe leveranciers en Warehouse Management Systemen. Hiervoor zal je samenwerken met verschillende partijen binnen de bedrijven van de Febelco Groep, alsook verschillende externe farmaceutische bedrijven en hun QA en ICT mensen. - Het definiŽren van de requirements en acceptatiecriteria. - Het uitwerken, integreren en opvolgen van change management procedures. - Het onderhouden van de systeemvalidatie door nauwkeurige testen als deel van een change control programma en het uitvoeren van hervalidatie wanneer dit nodig is. - Het nakijken, interpreteren en goedkeuren van test resultaten en het registreren van de historiek van deze uitvoering. - Het oplossen van validatie-technische problemen. - De ondersteuning die geleverd dient te worden bij interne en externe IT audits. - Het samenstellen en rapporteren van de resultaten van de verschillende testen en de gedetecteerde defecten. - Het coŲrdineren van bovenstaande taken in samenwerking met de verschillende stakeholders van de externe en interne bedrijven van de Febelco Groep.

Profiel :

Als deze sleutelfunctie je nieuwe job wordt, staat ťťn ding vast: je weet van aanpakken. Je hebt enkele jaren ervaring in een validatieomgeving binnen ICT, bij voorkeur maar niet noodzakelijk in een cGxP omgeving in de farmaceutische industrie. Kennis van ISO en/of ITIL zijn een pluspunt. Je hebt een sterk doorzettings- en analytisch vermogen met zin voor structuur. Daarnaast kan je zelfstandig werken binnen de gestelde objectieven en ben je flexibel. Kwaliteit staat voorop, en met jouw oog voor detail en structuur weet je precies hoe je daarvoor moet zorgen. Je bent tevens een communicatieve en sociale teamspeler die beseft dat een intensieve samenwerking aan de basis ligt van de beste resultaten. Toch organiseer je je werk zelfstandig en weet je heel goed wanneer je op je strepen moet staan. Je kan mensen begeleiden en inspireren om zo samen met een hecht team van zoín 25 gedreven IT-specialisten de toegewezen projecten tot een goed einde te brengen.

Aanbod :

Febelco geeft mensen brede verantwoordelijkheden en kansen op interessante toekomstmogelijkheden. Voor deze nieuw te ontwikkelen functie in dit snelgroeiend Belgisch bedrijf hebben we jouw inzet en expertise nodig en bieden we een interessant loon aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B