HIRED: Customer Service Coördinator

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de volledige back-office van de verkoop, welke bij jou in uiterst professionele handen is. Ordermanagement maakt hierbij een belangrijk deel uit van je functie: je neemt de klantorders op, voert ze in het ERP-systeem in en verzorgt de logistieke afhandeling tot de facturatie toe. Je staat ook in voor de opmaak van offertes, prijslijsten, mailings en documentatie en je bezorgt al deze informatie stipt en foutloos aan de klanten. Bovendien werk je graag met cijfers en ben je analytisch ingesteld. Kortom, jouw deskundige support is essentieel voor de realisatie van een efficiënt bedrijfsbeheer en een vlot verkoopsproces. Kennis van, en vlot kunnen werken met, social media is mooi meegenomen.

Profiel :

Een hogere opleiding op masterniveau, combineer je eventueel met enige werkervaring. Je bent sterk in planning en organisatie waardoor je op elk moment een perfect zicht hebt op de to-do’s. Zelfstandig en uiterst nauwkeurig werken doe je als de beste en op administratief vlak ben je niet te kloppen. Verder ben je een vlotte en communicatieve persoon en je spreekt een aardig mondje Frans en Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging in een dynamische organisatie met fijne werksfeer en gemotiveerde collega’s. In ruil voor jouw inzet kan je rekenen op een interessant salarispakket en diverse extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B