HIRED: Vestigingsdirecteur (m/v)

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Zolder / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

In onze grootste Febelco vestiging te Zolder ben jij eindverantwoordelijk voor de volledige werking. Samen met het kader leiden jullie een groep van 170 medewerkers. Je focus ligt op operational excellence en optimalisatie. Je bent een bron van inspiratie voor permanente verbetering van de logistieke processen en service. Je optimaliseert de werking van de vestiging waar nodig. Je analyseert de beschikbare data die je vertaalt in realistische doelstellingen. Je zorgt er als eindverantwoordelijke voor dat alles verloopt volgens de vooropgestelde timing en iedereen efficiŽnt functioneert. Je tilt de vestiging naar een hoger niveau. Je zorgt er samen met de Commercieel Directeur en zijn team voor dat Zolder steeds haar klantvriendelijke reputatie blijft uitstralen. Door sales en service haarfijn op elkaar af te stemmen en door continue evaluatie leid je de vestiging naar een succesvol geheel. Je rapporteert aan de Algemeen Verkoopdirecteur.

Profiel :

Je beschikt over een masteropleiding en overtuigt ons door je operationele en commerciŽle expertise. We zoeken een professionele leidinggevende die efficiŽnte en rendabele structuren opzet . Als manager straal je de nodige autoriteit uit, weet je te overtuigen en beschik je over het inzicht om gefundeerde analytische keuzes te maken. Je hebt een organiserend vermogen waar iedereen naar opkijkt. Je bent de man of vrouw die problemen niet uit de weg gaat, maar ze aanpakt en oplost. Als uitstekend people manager motiveer en coach je mensen op verschillende niveaus. Op commercieel vlak kun je strategisch meedenken. Als uitstekend communicator pik je nuttige informatie op en koppel je vlot heen en weer tussen verschillende diensten. Je hebt kennis van financiŽle parameters (kosten, interpreteren van exploitatierapporten,Ö).

Aanbod :

Febelco geeft mensen brede verantwoordelijkheden en kansen op interessante toekomstmogelijkheden. Voor deze sleutelfunctie in dit snelgroeiend Belgisch bedrijf hebben we jouw inzet en expertise nodig en bieden we een interessant loon aangevuld met extralegale voordelen en firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B