HIRED: All-round administratieve receptionist(e)

company logo 1


Werkgever : Aldia HIRED

Plaats tewerkstelling : Oudenaarde / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

Aldia (www.aldia.be) is een fruitverwerkingsbedrijf voor artisanale en industriŽle patissiers en grootkeukens, gevestigd in Oudenaarde. We zien onszelf graag als Ďmasters of fruití: we verwerken de rijke smaak van onze kwaliteitsvolle grondstoffen tot lekkere gelei, confituur, moes en fruitconserven. Sinds 2010 maakt Aldia deel uit van de Koninklijke Zeelandia Groep, een topspeler in de markt van bakkerij ingrediŽnten.

Functie :

In de eerste plaats doe je receptiewerk en beman je de telefooncentrale: je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij Aldia. Je staat iedereen altijd even vriendelijk te woord. Daarnaast vervul je een administratieve rol: je stelt de pakketjes samen voor de opmaak van verkoopfacturen, scant documenten in, verstuurt pakketjes met koerierdiensten, ondersteunt de boekhouding op administratief vlak, Ö . Op termijn kan het administratief opvolgen van een aantal klanten aan je takenpakket toegevoegd worden. Ten slotte doe je nog de bestellingen voor kantoormateriaal en postleveringen. Jouw taken zijn dus zeer afwisselend en dat geeft je energie. Want overschakelen van de ene taak op de andere en multi-inzetbaar zijn zorgt dat je job boeiend en uitdagend blijft!

Profiel :

Als bachelor sta je stevig in je schoenen, zowel administratief als op het vlak van klantenonthaal. Je gaat graag om met mensen en je bent vlot en vriendelijk in de omgang. Flexibel inspringen waar nodig? Een kolfje naar jouw hand! Bij moeilijke situaties vertrouw je op je mensenkennis en op je relativeringsvermogen. Je werkt graag zelfstandig, maar je vindt het even belangrijk dat je als team goed samenwerkt. Je bent vlot 3-talig (NL/FR/EN) en werkt nauwkeurig.

Aanbod :

Je maakt deel uit van een groeiend bedrijf met ambitie. Onze medewerkers zijn, naast onze producten, onze voornaamste troeven. En dus dragen we er goed zorg voor. Jouw salarispakket omvat naast een aantrekkelijk loon ook extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B