HIRED: Techniekers AV en Witgoed

company logo 1


Werkgever : Geronika Elektro HIRED

Plaats tewerkstelling : Westmalle / Sector : electro

Bedrijfsomschrijving :

Geronika Elektro (www.geronika.be) gevestigd in Westmalle, is een gerespecteerde en groeiende KMO actief in verkoop en verhuur van huishoudelektro, telecom en IT, tv-hifi-multimedia, professionele AV installaties, e.a.

Functie :

Zowel voor de functie van ‘Installatie en Service Technieker Audiovisuele Apparatuur’ als voor de functie van ‘Installatie Technieker Witgoed’, sta je, samen met je collega’s, in voor de installatie van de goederen bij onze klanten. Je zorgt niet alleen voor een snelle en onberispelijke plaatsing, maar verschaft de klanten ook de nodige informatie over het correcte gebruik van het materiaal. In geval van herstellingen of storingen garandeer je op locatie een vlotte en klantgerichte dienstverlening na verkoop.

Profiel :

Het allerbelangrijkste is je technische achtergrond en positieve ingesteldheid. Enige ervaring is zeker een pluspunt maar geen absolute must. Je bent nauwkeurig en hands-on werken doe je als de beste. Dankzij je communicatieve instelling sta je tegelijk de klant vriendelijk en geduldig te woord. Voor de functie van service technieker audiovisuele apparatuur ben je uiteraard goed thuis in de wereld van multimedia en IT. Beschik je tevens over een rijbewijs B, dan ben je de kandidaat die we zoeken!

Aanbod :

Er wacht een boeiende uitdaging op jou in een groeiende KMO met familiale sfeer. Daarbij krijg je alle kansen om een mooie carrière uit te bouwen in een toffe werksfeer en team van bekwame collega’s. Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B