HIRED: Key Account Manager Projecten, regio Oost- en West-Vlaanderen

company logo 1


Werkgever : HIRED: Legrand Group Belgium

Plaats tewerkstelling : Oost- en West-Vlaanderen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. De consument kent het bedrijf onder de merken Legrand en BTicino voor o.a. schakelaars, domotica, multimedianetwerken en beveiligingsapparatuur. Legrand Group Belgium, gevestigd in Diegem, is een filiaal van de Franse Legrand Group die wereldwijd 36 000 mensen tewerkstelt in meer dan 80 landen met een omzet van 4,8 miljard. De groep draagt duurzame groei en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Functie :

Je bent het commerciŽle flagship van het bedrijf voor de regio Oost- en West-Vlaanderen met je blik gericht op ťťn hoofddoel: klanten en prospecten overtuigen dat het Legrand Group assortiment de beste oplossing biedt voor hun uitdagingen. Je detecteert aandachtig de noden bij je doelgroep, waaronder installateurs, groothandelaren en projectleiders. Je geeft hen gedegen technisch advies en ondersteuning en je bouwt een solide, duurzame relatie met hen op. Hun strategie en organisatie is jouw vertrekpunt: van daaruit denk je met hen mee. Je speurt naar nieuwe opportuniteiten in elk hoekje, bij bestaande en nieuwe klanten. Je volgt markttendensen nauwgezet op, want je weet dat zij de motor zijn van Legrandís innoverende kracht.

Profiel :

Je bent een Key Account Manger op professioneel hoog niveau: jouw antennes staan gericht op wat de klant wil, en je vertaalt die wens meteen naar de beste oplossing. Je belangrijkste instrumenten? Technisch inzicht en een gezonde dosis emotionele intelligentie. Je stelt jezelf op als duurzame partner: je luistert, neemt initiatief, anticipeert en negotieert. Veranderingen creŽren voor jou opportuniteiten. Jouw positieve, probleemoplossende houding leidt steevast tot resultaten. Je geeft complexe problemen de juiste omkadering, en zo krijg je iedereen op ťťn lijn. Jouw ultieme beloning op het einde van de dag? Een tevreden klant!

Aanbod :

Deze functie biedt je alle ruimte om je commerciŽle talenten te verzilveren. Je werkt voor een internationaal bedrijf met een ijzersterke reputatie en een gezonde groeiambitie. Tegenover jouw inzet staat een motiverend salarispakket , zoals een bedrijfswagen, een home office-pakket en extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B