Front-end Developer vestiging Wijnegem

company logo 1


Werkgever : Febelco

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

De farmaceutische groothandel Febelco te Sint-Niklaas is, met een omzet van meer dan 1,4 miljard euro en een permanente voorraad van 43.000 verschillende producten, de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Febelco realiseert met acht vestigingen een marktaandeel van meer dan 60% in Vlaanderen en een belangrijke marktgroei in WalloniŽ. Ons bedrijf beschikt over de modernste technologie op logistiek vlak en alle vestigingen zijn uitgerust volgens de GDP-normen. Febelco en zijn dochterondernemingen kunnen rekenen op meer dan 1.000 toegewijde en enthousiaste medewerkers die dagelijks streven naar een uitmuntende dienstverlening voor hun klanten.

Functie :

Je staat mee in voor de ontwikkeling en oplevering van .NET-oplossingen voor ingewikkelde bedrijfsprocessen. Onze inhouse ontwikkelde toepassingen (ERP, WMS, Ö) zijn cruciaal voor de goede werking van onze 9 geautomatiseerde vestigingen met een 500-tal eindgebruikers en voor een optimale service aan zoín 3.000 klanten. Als Front-end Developer werk je aan diverse projecten waarin gebruik wordt gemaakt van de meest recente technologieŽn. Je zal mede instaan voor de ontwikkeling van de User Interfaces van onze nieuwe inhouse toepassingen. De nadruk zal liggen op het uitwerken van het nieuwe ERP systeem en de optimalisatie van front-ends voor processen binnen de verschillende warehouses alsook web gerelateerde functionaliteiten. Je zal deel uitmaken van een professioneel en gemotiveerd team dat vernieuwingen introduceert. Zij zorgen ook voor de nodige begeleiding en opleiding zodat je jouw technische kennis verder kan aanscherpen.

Profiel :

Je hebt minstens enkele jaren ervaring in de Front end technologieŽn en kennis van .NET 4.5 (C#). Daarnaast ben je thuis in ASP.NET MVC, Breeze, Javascript, JQuery, CSS & SASS, HTML 5, Knockout, Angular, WebAPI, Durandal en Single Page application, WCF en WIF. Kennis van en interesse in Umbraco is een bijkomend pluspunt. Je bent een teamspeler en je beseft dat een intensieve samenwerking aan de basis ligt van de beste resultaten. Sociaal, communicatief en leergierig, maar ook analytisch en creatief zet je al je kennis in om je projecten samen met een hecht team van zoín 20 gedreven IT-specialisten tot een goed einde te brengen.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiend Belgisch bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B