HIRED: Kwaliteitsmedewerk(st)er

company logo 1


Werkgever : Orfit Industries NV HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 99% zijn weg naar professionele eindgebruikers in 104 landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de exportí in de wacht.

Functie :

Kwaliteit is een zaak van iedereen, dat is jouw kernboodschap. Als rechterhand van de Quality Assurance & Regulatory Affairs manager waak je mee over het kwaliteitsbewustzijn op de werkvloer. Dat houdt onder andere in: risicobeheer bij het R&D-proces, procesvalidatie, assistentie bij interne audits en het opvragen van certificatie. Je volgt ook graag de wet- en regelgeving op de voet. Kortom, je stimuleert elke collega om klantgericht en kwaliteitsgericht te denken, zodat Orfit Industries de hoogste kwaliteitsstandaard blijft behouden.

Profiel :

Je genoot een relevante bachelor- of masteropleiding. Mensen overtuigen zit in je bloed: je vindt het fantastisch om je boodschap over te brengen. Daarvoor werp je alles in de strijd: je analytische geest, je scherpe blik en je communicatietalent. Met opbouwende feedback houd je je collegaís alert en stimuleer je hen na te denken over verbeteringen. Heb je ervaring bijeengesprokkeld in een labo of in normalisatie en certificatie, dan is dat mooi meegenomen. Het allerbelangrijkste is echter je motivatie!

Aanbod :

Een intensieve on-the-job-training leert jou alle kneepjes van het vak kennen. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om, in een jong team, mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen. Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een zeer degelijke opleiding, afwisselende uitdagingen en een grote portie zelfstandigheid.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B