HIRED: Administratief Medewerk(st)er

company logo 1


Werkgever : HIRED: Le Chapeau

Plaats tewerkstelling : Antwerpen / Sector : kleding

Bedrijfsomschrijving :

Le Chapeau (www.lechapeau.be) is een gevestigde waarde in de wereld van bruids- en feestkleding. Met drie generaties aan het roer is Le Chapeau al honderd jaar hťt adres voor exclusieve kleding en hoeden. In de rekken hangt een internationale, hoogkwalitatieve selectie voor bruid en suite. Le Chapeau telt drie winkels: twee in Antwerpen en een in Bree. Voor de vestiging in Antwerpen zijn we op zoek naar een voltijds (m/v)Administratief Medewerk(st)er.

Functie :

Als administratief medewerk(st)er ben jij de schakel tussen onze leveranciers en onze drie winkels. Je geeft alle bestellingen van kleding en accessoires door aan de juiste leveranciers en neemt inkomende leveringen in ontvangst. Geen enkele levering passeert zonder jouw grondige controle. Je geeft elk item een eigen code en registreert het met een korte omschrijving. Daarna zorg je ervoor dat het stuk terechtkomt in de juiste vestiging. Uitzonderingen, nabestellingen, speciale vragen? Je geeft ze allemaal jouw grootste zorg.

Profiel :

Jouw passie voor kleding en mode spreekt voor zich: dat kan niet anders bij een modemekka als Le Chapeau. Jij maakt het verschil met je talent voor organisatie en administratie. Geen detail ontsnapt aan jouw oplettende oog en waar nodig stuur je met stevige hand bij. Collegaís weten dat ze op jouw betrokkenheid en engagement kunnen rekenen, ook als er eens een onverwacht probleem opduikt. CommerciŽle ingesteldheid is zeker een voordeel. Je spreekt vlot Engels en minstens een woordje Frans. En natuurlijk kan je werken met Excel en Word.

Aanbod :

Werken bij Le Chapeau, dat betekent: elke dag iets nieuws en altijd iets om bij te leren. Le Chapeau is een fascinerende omgeving met een hecht team van bezielde medewerkers. We vragen je om op zaterdag te werken, natuurlijk met een passende vergoeding.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B