HIRED: Psycholoog (Part-time)

company logo 1


Werkgever : Katz HIRED

Plaats tewerkstelling : Zoersel / Sector : HR

Bedrijfsomschrijving :

Katz nv in Zoersel is een professioneel, onafhankelijk assessment en recruitmentcenter dat sinds 1994 zijn succes te danken heeft aan trouwe klanten en geweldige sollicitanten. Onze aanpak in een notendop? EfficiŽntie, resultaatgerichtheid en een probleemoplossende instelling. Dit vanuit de vaste overtuiging dat het onze taak is om op een eerlijke en open manier ieder individu te begeleiden. Om deze professionaliteit en kwaliteit te garanderen, staat een klein hecht team van betrokken en ervaren medewerkers elke dag paraat. Daar we graag mensen opleiden voor de toekomst is er altijd plaats voor een (m/v) enthousiaste en gemotiveerde: jobstudent(e)

Functie :

Als psycholoog dring je door tot de core business van ons bureau. Met doortastende precisie peil je naar het potentieel, de persoonlijkheid en de motivatie van bestaande en potentiŽle werknemers. Je brengt hun kennis, vaardigheden, sterktes en persoonlijkheidskenmerken in kaart. Tevens leg je de vinger op wat hen motiveert en inspireert. Bijkomend vind je het leuk om ook andere taken die zich voordoen er bij te nemen in overleg met je collega's.

Profiel :

Je hebt een masterdiploma Psychologie op zak. Nog geen ervaring in de sector? Geen probleem, want bij Katz gaan we te werk volgens een heel eigen methode. Jouw grootste sterkte is je oprechte interesse in mensen. Ze boeien je mateloos, in al hun facetten. Je luistert oplettend naar wat ze zeggen Ö en naar wat ze niet zeggen. Dat vraagt aandacht en betrokkenheid. Want je beseft maar al te goed dat je job een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom wissel je graag op alle vlakken ideeŽn uit met je collegaís. En krijg je een bedankmailtje van een tevreden klant, dan glunderen we van trots!

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch team van bevlogen professionals, waar iedereen zich thuis en welkom voelt. Samen gaan we er flink tegenaan, en het tempo ligt soms hoog. Maar even goed maken we tijd voor een gezellige afsluiter van een drukke dag en hebben we zeer veel respect voor je work/life balance. Indien een parttime of freelance werkregime beter in jouw tijdsmanagement past dan kan dit perfect!

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B