HIRED: Manager

company logo 1


Werkgever : HIRED: Saint-Gobain Construction Products Belgium

Plaats tewerkstelling : Kallo / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Gyproc heeft een naam als een klok: het is, letterlijk, synoniem voor hoogkwalitatief bouwmateriaal voor uiteenlopende toepassingen. Dat is geen toeval: deze dochter van wereldspeler Saint-Gobain besteedt uitzonderlijke aandacht aan de technische kwaliteit van haar concepten en producten. Elk systeem dat Gyproc aflevert, voldoet bovendien aan de strenge eisen van brandveiligheid en duurzaamheid. De Technical Support-afdeling garandeert een eersteklas technische ondersteuning, zowel voor klanten als binnen de eigen organisatie. Om de afdeling te leiden zoekt Gyproc een bezielde (m/v) Manager.

Functie :

U geeft leiding aan een twintigtal medewerkers die het technische hart van het bedrijf vormen. Met u aan het roer is het Technical Support Team een goed geoliede machine die zich perfect kwijt van haar taken: technische ondersteuning, digitale tools, innovatie en productverbetering. People Management is uw belangrijkste focus. Door mensen vertrouwen te schenken, aan te moedigen en te inspireren boort u het potentieel van elke collega ten volle aan. En maakt u van het cliché een realiteit: dat een team méér is dan de som van haar individuen. Tegenover derde partijen neemt u de rol van ambassadeur op zich. U bent het gezicht en aanspreekpunt van Gyproc tegenover officiële instanties van de bouwsector, commissies en werkgroepen en internationale contacten. In deze hoedanigheid baant u de weg voor commerciële kansen. U rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Verkoop.

Profiel :

Het zit eenvoudigweg in u: mensen leiden, naar een hoger niveau tillen, laten samenwerken. Uw aanpak is tegelijk nuchter en joviaal. Eerlijk en veelvuldig communiceren, richting geven en knopen doorhakken is één aspect. Tegelijk bent u een enabler: u zorgt ervoor dat mensen zich trots voelen, betrokken zijn en verantwoordelijkheid opnemen. Met uw positieve en respectvolle houding bouwt u bruggen tussen mensen en afdelingen. Natuurlijk is ervaring en een technische achtergrond (als ingenieur) onmisbaar om ook inhoudelijk de noden en uitdagingen van uw team te begrijpen. Maar de beste manier om de productiviteit op te krikken? Voluit inzetten op samenwerking! Dat is uw credo.

Aanbod :

U geniet alle vrijheid en verantwoordelijkheid om een team aan te sturen dat cruciaal is in het succesverhaal van Gyproc. Omdat uw functie een internationaal tintje heeft, biedt het de kans om u verder te ontplooien bij de wereldspeler Saint-Gobain. Uw inzet wordt beloond met een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voorwaarden.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B