HIRED: Commercieel Projectleider Datacenters

company logo 1


Werkgever : Legrand Group Belgium - Minkels HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijgmaal / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium, is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. Legrand Group Belgium, gevestigd in Diegem, is een filiaal van de Franse Legrand Group. Wereldwijd stelt de groep 36 000 mensen tewerk in meer dan 80 landen. In 2015 realiseerde het een omzet van 4,8 miljard euro. De groep draagt duurzame groei en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Legrand Group specialiseert zich onder andere in duurzame infrastructuuroplossingen voor datacenters en serverruimtes. Minkels, overgenomen in 2012, vormt het competence center voor de Belgische markt.

Functie :

Als projectleider zorg je dat elk project vlekkeloos verloopt, van de offerte tot de oplevering. Je bent in eerste instantie de technische steun en toeverlaat van je collegaís. Je verstrekt technisch advies, analyseert aanvragen en lastenboeken. Ook na de verkoop zorg je voor ondersteuning. Aan de hand van je bezoeken bij de klanten op het terrein stel je een rapport op met gedetailleerde projectinformatie. Met scherpe blik coŲrdineer en controleer je het volledige traject. Bij afloop van het project evalueer je: je berekent de reŽle kost, en je bespreekt procesverbeteringen met je collegaís als dat nodig is. Als projectleider heb je dus een dubbele verantwoordelijkheid: je geeft technische ondersteuning aan het Legrand datacenter team, en je neemt de leiding op van projecten.

Profiel :

Je beschikt over een relevante opleiding of je bent thuis in de materie van datacenters en aanverwante domeinen. Enkele jaren werkervaring zijn hierbij zeker een pluspunt maar geen must. Het allerbelangrijkste zijn je technische inzicht en kritische blik die een feilloze service aan je collegaís en klanten garanderen. Overleg en communicatie zijn je niet vreemd: enkel zo geraken mensen, verwachtingen en doelen op elkaar afgestemd.

Aanbod :

In deze veelzijdige functie kan je je coŲrdinatietalent en verantwoordelijkheidszin helemaal kwijt. Je werkt voor een internationaal bedrijf met een ijzersterke reputatie en een gezonde groeiambitie. Tegenover jouw inzet staat een zeer motiverend salarispakket, zoals een bedrijfswagen, een home office-pakket en extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B