HIRED: Projectmanager

company logo 1


Werkgever : HIRED: Interalu nv

Plaats tewerkstelling : Wilrijk / Sector : bouw

Bedrijfsomschrijving :

Interalu nv in Wilrijk heeft meer dan 40 jaar ervaring in de productie en de plaatsing van metalen plafonds en is in BelgiŽ marktleider voor klimaat- of koelplafonds, hoofdzakelijk voor utiliteitsbouw en kantoorgebouwen. Na grondig onderzoek heeft Interalu in samenwerking met de Universiteit van Stuttgart destijds een eigen klimaatplafond ontwikkeld: het Easy-Klima Plusģ plafond: een toekomstgerichte oplossing met groeiend succes. Recentelijk is daar nog een volledig nieuw klimatisatieconcept bij gekomen, nl. SAPP Ceiling. Om de huidige groei te bestendigen, zijn zij op zoek naar een gedreven (m/v):

Functie :

Je verzekert zelfstandig de uitvoering en de opvolging van omvangrijke (klimaat)plafondprojecten. Op organisatorisch vlak houd je de touwtjes strak in handen om tot een perfecte oplevering te komen: het beheer van bestellingen, de coŲrdinatie met de productie en onderaannemers, alles met een scherp oog voor timing en budget. Daarbij draag je de verantwoordelijkheid om het dossier en de werf van dichtbij op te volgen en resultaatgericht te sturen.

Profiel :

Voor deze functie heb je een opleiding of stevige ervaring, net zoals een flinke dosis assertiviteit en verantwoordelijkheidszin. Anders gezegd, je kent het klappen van de zweep in de bouw, houdt van een directe aanpak en aarzelt dan ook niet om proactief in actie te komen. Vanuit die praktijkervaring ben je in staat om zelfstandig met alle partijen te communiceren en problemen op te lossen. Tot slot heb je de nodige administratieve bagage om professioneel je projecten op te volgen.

Aanbod :

Je krijgt de kans om de leiding te nemen in innovatieve en uitdagende bouwprojecten, binnen een professionele en aangename sfeer. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een bedrijfswagen en een volledig pakket extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B