HIRED: Vestigingsdirecteur (m/v) Wijnegem

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Je bent de drijvende kracht achter een van onze grootste vestigingen en coŲrdineert in de eerste plaats de werking van jouw eenheid. Dat wil zeggen dat je ervoor zorgt dat de operationele activiteiten volgens Febelco-procedures verlopen. Als vestigingsdirecteur draag je de eindverantwoordelijkheid voor meer dan 100 medewerkers; je bent een uitstekende coach voor de verantwoordelijken ter plaatse die deze mensen rechtstreeks aansturen. Je optimaliseert de werking van de vestiging waar nodig. Je analyseert de beschikbare data die je vertaalt in realistische doelstellingen. Verder straal je onze klantvriendelijke reputatie uit en promoot je Febelco als dť apotheekdistributeur bij uitstek. Je verzorgt de langetermijnrelaties met bestaande klanten en beroepsorganisaties en maakt nieuwe klanten warm voor een samenwerking met Febelco. Met jouw ondersteuning doen je commerciŽle medewerkers hetzelfde. Door sales en service haarfijn op elkaar af te stemmen en door continue evaluatie leid je de vestiging naar een succesvol geheel. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Verkoop en Exploitatie.

Profiel :

Je bent een polyvalente gestructureerde hoogvlieger. Met een flinke portie commercieel inzicht voel je perfect aan waar de noden en gevoeligheden van klanten liggen. Je communiceert vlot, pikt nuttige informatie op en die koppel je probleemloos heen en weer tussen klanten, medewerkers en de centrale diensten van Febelco. Je zet jouw operationele kennis van de processen en de organisatie in om optimaal de noden van de markt te bespelen. Uit jouw ervaring blijken verantwoordelijkheidsgevoel, organisatietalent en een praktische ingesteldheid. Je begeestert je medewerkers en wakkert in hen het enthousiasme aan om er samen voor te gaan. Daarbij helpen een diplomatische fijngevoeligheid en een scherp analytisch inzicht. Je beschikt ook over een grote parate financiŽle kennis (waaronder het vlot lezen en interpreteren van balansen) en je bent in het bezit van een masterdiploma.

Aanbod :

Febelco leidt jou op zodat je optimaal voorbereid aan deze uitdaging kan beginnen. Verder krijg je veel verantwoordelijkheid in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voorwaarden en een firmawagen zijn uiteraard ook inbegrepen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B