HIRED: Supply Chain Director (m/v)

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Vanuit het hoofdkantoor in Sint-Niklaas optimaliseer je de operationele en logistieke processen binnen Febelco, een bedrijf met een belangrijke logistieke opdracht. Je brengt alle beschikbare data in kaart en analyseert deze grondig. Je evalueert en stroomlijnt werking ťn automatisatie van ons distributieapparaat, met het oog op rendement- en capaciteitsverbetering. Je implementeert processen & procedures die de kostefficiŽntie verhogen in de verschillende operationele vestigingen. Je stuurt de overkoepelende logistieke medewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemene directie.

Profiel :

Liefst volgde je een masteropleiding (burgerlijk, industrieel, handelsingenieur,Ö) en bezit je een sterke affiniteit voor data-analyse en kennis van logistieke flows. Lean, 5 S methodologie, Ö zijn concepten die je beheerst en zonder problemen kan toepassen in een distributieomgeving. Je kan een aantal jaren relevante ervaring voorleggen als supply chain manager/director, liefst ook in een logistiek/distributiebedrijf. Door je uitstekend inzicht en vanuit je kennis, ga je steeds doordacht te werk en zet je weloverwogen acties op. Je denkt en werkt uitermate project- en procesmatig en je beschikt over een analytische reflex om elke situatie in vraag te stellen. Uiteraard heb je interesse voor techniek en IT. Je hebt leidinggevende ervaring.

Aanbod :

In dit groeiende Belgische bedrijf krijg je brede verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving horen een interessant loon, aangevuld met extralegale voordelen en een comfortabele firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B