HIRED: Teamverantwoordelijke patisserie of brood (m/v)

company logo 1


Werkgever : MariŽn Bakkerij Producten HIRED

Plaats tewerkstelling : Balen / Sector : productie voeding

Bedrijfsomschrijving :

MariŽn groeide uit van een familiebedrijf tot een gerenommeerde, grote ambachtelijke bakkerij. MariŽn levert elke dag brood en banket aan negen eigen ĎMariŽn Meesterbakkersí -winkels en meer dan 20 zelfstandige afnemers bakkers en sandwichbars in de ruime regio. Bakkerij MariŽn in Balen werkt vanuit een ambachtelijke passie, maar de computergestuurde en uiterst moderne machines garanderen een perfecte organisatie en de allerhoogste kwaliteit.

Functie :

De chef patisserie krijgt de leiding over een team van een vijftal banketbakkers die elke dag opnieuw instaan voor een ruim aanbod aan kwalitatieve, vernieuwende en lekkere banketproducten. Als teamverantwoordelijke coŲrdineer je de patisserie, en stimuleer je je team om mee te werken aan de nieuwe producten waarvoor MariŽn in de regio bekend staat. Als shiftverantwoordelijke brood stel je de teams samen, coŲrdineer je het werk van de bakkers en stimuleer je alle medewerkers van de bakkerij om elke dag opnieuw voor topkwaliteit en perfecte timing te gaan. Met jouw kennis en ervaring til je de bakkerij naar het allerhoogste niveau, en zorg je ervoor dat de dag- en nachtshift de timing respecteren ťn kwalitatief vakwerk afleveren.

Profiel :

Je bent een ervaren bakker/patissier met passie voor brood- of banket, maar nog meer een leidersfiguur die delegeert, organiseert en opvolgt waar nodig. Je kent alle knepen van de klassieke bakkersproducten, maar durft ook innoveren met smaken en recepten. Omdat we elke dag opnieuw streven naar tevreden klanten ben jij gefocust op topkwaliteit: je zorgt ervoor dat enkel de allerbeste en allerlekkerste brood- en banketproducten naar de eindklanten vertrekken. Je coŲrdineert je team van bakkers, en weet hen te stimuleren om de dagelijkse deadlines te halen. We zoeken voor beide functies een harde werker die graag mee inspringt om alle producten tijdig bij onze klanten te krijgen. Maar je houdt je als eindverantwoordelijke voornamelijk bezig met de organisatie van de bakkerij en de kwaliteitscontrole van de producten.

Aanbod :

MariŽn Bakkerij Producten is een familiebedrijf met een aangename en informele werksfeer. Je krijgt de verantwoordelijkheid om je team van bakkers op jouw manier te leiden en zo mee te werken aan de groei en ambities van het bedrijf. Tegenover jouw inzet staat een motiverend salarispakket.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B