HIRED: Operator afvullijn

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Beerse / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

Aan jou de eer om de spiksplinternieuwe afvullijn, inclusief doppensluiter en etiketteerlijn, in te wijden! Met jou aan het stuur is de afvullijn steeds correct afgesteld op het juiste formaat van flessen en bokalen. Je bent de eerste hulp bij een technische storing, en houdt de rendementen van de verschillende producten scherp in het oog. In deze functie steek je je handen uit de mouwen, maar daarnaast reageer je ook alert op technische uitdagingen door uit te zoeken hoe het proces nog efficiŽnter kan. Uiteraard staat veiligheid daarbij steeds voorop.

Profiel :

Je hebt twee rechterhanden en een goed technische inzicht, waardoor je snel ťn precies kan werken. Je neemt graag verantwoordelijkheid op jou: collegaís kunnen erop rekenen dat bij jou de afvullijn in goede handen is. Switchen van de ene taak naar de andere houdt je scherp. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands, zodat je de werkinstructies perfect kunt opvolgen.

Aanbod :

Jouw zin voor initiatief en jouw professionele inzet maken het verschil, en dat wordt gewaardeerd. Colac biedt je een bediendenstatuut met een competitief loon.De goeie teamspirit is zeker en vast het belangrijkste geheime ingrediŽnt van Colacís succes.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B