Hired: Marketingverantwoordelijke

company logo 1Werkgever : Den Berk Délice HIRED

Plaats tewerkstelling : Merksplas / Sector : voeding

Bedrijfsomschrijving :

Den Berk Délice (www.denberk-delice.be) gevestigd te Merksplas, teelt en vermarkt de lekkerste kwaliteitstomaten in België en Europa, het hele jaar door. Het bedrijf verrast zijn klanten telkens weer met nieuwe smaken, vormen en kleuren. Naast de teelt zorgt Den Berk Délice ook voor de verpakking, kant-en-klaar en helemaal volgens de wens van zijn klant. Tegelijk draagt het bedrijf zijn steentje bij tot een betere leefwereld. Met duurzame investeringen, bijvoorbeeld in antireflectie- en diffuus glas, maar evengoed in zijn mensen. Den Berk Délice staat met andere woorden voor innovatie, duurzame ontwikkeling en kwaliteit, van aan het veld tot op het bord.

Functie :

Jij zegt niet zomaar ‘tomaat’ tegen de Bellino, Partymix of Miss Perfect. Je zet onze sterproducten in de schijnwerpers, elk met hun eigen unieke en onbetwistbare kwaliteiten. Je analyseert welke tomatenrassen waar aanslaan, en waarom. Op basis van die informatie ontwikkel je, samen met een extern bureau, verfrissende concepten die het product alle eer aandoen. Je schenkt bijzondere aandacht aan verpakkingsideeën, op maat van de klant en het tomatenras. Jouw creatieve lay-outvoorstellen bieden een waardevolle oplossing voor de stockage-noden van de klant. Daarnaast hou je de website van Den Berk Délice up-to-date, en creëer je de nodige buzz op sociale media.

Profiel :

Je bent een marketeer in hart en nieren, met een bachelor- of masterdiploma op zak. Je gelooft in de mogelijkheden van de moderne duurzame tuinbouw, en met je originele marketing mind zet je er je schouders graag mee onder. Concepten en ideeën spit je uit, zodat ze uitgroeien tot concrete, waardevolle oplossingen. Je hebt een frisse blik die alert is voor vernieuwingen en verbeteringen. Je spreekt vlot Nederlands en Engels, en ook een aardig mondje Frans of Duits. Zoek je bovendien een goed evenwicht tussen werk en privé? Perfect, want je kan deze nieuwe functie ook uitoefenen in een 4/5de werkregeling.

Aanbod :

Je krijgt alle ruimte en vrijheid om deze veelzijdige functie naar je hand te zetten. Je komt terecht in een enthousiast en ambitieus team. Wederzijds respect, brede ontplooiingskansen en een goede verloning met extra legale voordelen zijn volgens Den Berk Délice de beste garantie voor blije én productieve werknemers.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B