HIRED: Junior Manager Digital Marketing

company logo 1Werkgever : Orfit Industries NV HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 99% zijn weg naar professionele eindgebruikers in 104 landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de exportí in de wacht.

Functie :

Je bent het digitale communicatie-anker van Orfit Industries. Wie er nieuws heeft, komt bij jou langs. En komen ze niet naar jou, dan snor jij de verhalen zelf wel op. Soms bij de usual suspects, soms in een onverwacht hoekje. Want je hebt een neus voor boeiende verhalen. Je draagt de boodschappen uit via alle mogelijke kanalen: via de website, nieuwsbrieven, blogs en de sociale media. Met een uitgebalanceerde sociale-media-strategie breng je alle communicatie in kaart. Je meet en analyseert de impact van de digitale marketing campagnes. Je gebruikt de moderne communicatiemiddelen als megafoon om zoveel mogelijk mensen te bereiken: klanten, prospecten, patiŽnten, partners, de media ťn je collegaís. Buzz creŽren? Ook ja, maar vooral: content! User experience en user engagement verhogen, daar gaat het om.

Profiel :

Als jij enthousiast bent, heeft iedereen het geweten! Je pen staat dan in vuur en vlam: ze informeert, overtuigt, inspireert en raakt. De nieuwe digitale technologieŽn en sociale media zijn jouw onuitputtelijke bron om je verhaal creatief te brengen. Je bent vertrouwd met de tools die je daarin ondersteunen, zoals Photoshop, Google Analytics en WordPress of een ander CMS-systeem. Met SEO in je achterhoofd leid je het doelpubliek gedecideerd naar Orfitís website. Weet je iets van HTML, dan is dat mooi meegenomen. Je schrijft uitstekend in het Nederlands en het Engels. En jongleren met uiteenlopende taken? Dat is voor jou geen punt: dankzij jouw gestructureerde aanpak valt geen kegel ooit op de grond.

Aanbod :

Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om, in een jong team, mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen. Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een zeer degelijke opleiding, afwisselende uitdagingen en een grote portie zelfstandigheid. Heb je het liever vanuit eerste hand? Beluister de getuigenis van Isabel in het filmpje hierboven!

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B