HIRED: Research & Development Ė Formulator (Scientist)

company logo 1


Werkgever : Ecover / People against Dirty HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Wij zijn People Against Dirty. We doen alles gewoonweg anders. We zijn onbevreesde denkers, gekke professoren en avontuurlijke ontwerpers. We zijn ervan overtuigd dat zeep maken tot moedige ideeŽn, gedurfde uitvindingen en prachtige bellen leidt. We zijn klein, maar onze plannen zijn groots. Zo groot zelfs dat we de wereld schoner, groener en kleurrijker willen maken. We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen terwijl we aan een toekomst bouwen waar zaken doen synoniem is met goed doen. Voor alles en iedereen. Dat vraagt uiteraard om een creatieve, merkbewuste, ondernemende, responsieve, oplossingsgerichte, stoutmoedige doch gedisciplineerde, teamgerichte en leuke werkomgeving. Meer weten? Lees dan vooral verder.

Functie :

Jouw takenpakket omvat de ontwikkeling van nieuwe formulaties en de optimalisatie van bestaande formulaties met de focus op ons assortiment afwasmiddelen. Op basis van diverse labo tests spoor je de best beschikbare grondstoffen en technologieŽn op. Hiervoor design je zelf de meest efficiŽnte proefopzet. Je houdt testprocedures up to date. Je neemt het ontwikkelingsluik op formulatie vlak volledig zelfstandig ter harte en dat doe je in nauwe samenwerking met een internationaal product-team, waarvan een groot deel zich in London bevindt. Je krijgt te maken met zowel verbeteringsprojecten, als ook de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten. Je helpt het product team om nieuwe producten vorm te geven totdat ze verkoopbaar en marktrijp zijn. Bovendien ondersteun je productie bij kwaliteitsproblemen. In al je werkzaamheden houd je nauwgezet rekening met tal van factoren zoals performantie, ecologie, en kostprijs. Tot slot plan je al je taken op een efficiŽnte manier, zodat je de jouw toevertrouwde projecten binnen de uitdagende deadlines kan afwerken.

Profiel :

Je genoot een relevante masteropleiding (of gelijkwaardig door ervaring) en voert graag labowerk uit. Je hebt reeds enkele jaren ervaring in de voedings of chemische industrie en ervaring in het formuleren is een pluspunt. Dankzij jouw grote zin voor verantwoordelijkheid, je scherpe analytische inzicht en je stressbestendige organisatietalent streef je naar kwaliteitsvolle resultaten. Je bent een teamplayer, communicatief sterk, creatief en hands-on persoon. Je houdt van projectmatige uitdagingen en deinst niet terug om zelf initiatief te nemen. Tot slot werk je graag zelfstandig en ben je vlot in het Nederlands en het Engels.

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch team met toffe collegaís en een ongedwongen, professionele en stimulerende sfeer. In de internationale context en toekomstgerichte activiteit van Ecover liggen er unieke groeikansen. Je mag rekenen op een interessant salaris, afgestemd op je ervaring en kennis, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B