Hired: Account Manager Antwerpen-Kempen

company logo 1


Werkgever : Legrand HIRED

Plaats tewerkstelling : Antwerpen - Kempen - Diegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium (www.legrand.be), gevestigd in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. De consument kent het bedrijf onder de merken Legrand en BTicino voor o.a. schakelaars, batterijen, domotica, multimedianetwerken en beveiligingsapparatuur. Legrand Group Belgium is een filiaal van de Franse Legrand Group die wereldwijd 30 000 mensen tewerkstelt in meer dan 70 landen. De groep draagt duurzame groei en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Functie :

Als Account Manager voor de regio Antwerpen-Kempen overtuig je je klanten en prospecten van de kwaliteiten van het imposante Legrand-productenassortiment. Wie die klanten zijn? Vooral elektrische installateurs en architecten. Mensen die van wanten weten dus. Hun feedback is voor jou onmisbare input om er de opportuniteiten voor Legrand uit af te leiden. Aandachtig luisteren is de boodschap. Dankzij een intensieve technische en commerciŽle on the job-training en de technische ondersteuning van je collegaís, ben je in staat je klanten te bedienen met pasklare oplossingen en to the point-advies. Jouw ervaringen op het terrein geef je door aan de collegaís van de marketing en de commerciŽle binnendienst. Jij weet immers exact wat er leeft bij de klanten. Als ťťn team streven jullie naar maximale klanttevredenheid, verzilverd in een mooi verkoopcijfer.

Profiel :

Geef aan jou een ambitieuze target, en jij zegt enthousiast: ďKomt in orde!Ē. Je pakt de zaken graag grondig aan: georganiseerd, geÔnformeerd, en met je blik op de lange termijn. Niemand moet jou overtuigen: tevreden klanten komen terug, en zullen ervoor zorgen dat je portefeuille groeit. Daarom wil je niet zomaar hun Ďverkoperí zijn, maar een loyale zakenpartner. Je hebt een neus voor zaken, en dat is geen toeval: door naar je klanten te luisteren, ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends. En dan is het een kwestie om je productenkennis ťn je commerciŽle ingesteldheid in te schakelen om met de meest geschikte oplossing voor de dag te komen. Ook al werk je graag zelfstandig, in een team ben je op je best: samen streven naar een gemeenschappelijk doel Ö dat geeft jou energie.

Aanbod :

Je krijgt een training op maat: alle technische knepen van het vak worden je uitgelegd tot je zelfverzekerd de baan op kunt. De job biedt je vrijheid en verantwoordelijkheid in een sterk groeiend bedrijf, dus never a dull moment. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Bij je salarispakket hoort een bedrijfswagen, home office en tal van extralegale voorwaarden.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B