HIRED: .NET Developers / Web Developers (m/v)

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Wijnegem / Zolder / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Voor verschillende interessante interne projecten binnen de diverse Febelco-entiteiten zijn wij op zoek naar meerdere .Net ontwikkelaars, zowel front-end en back-end. Als .NETíer werk je vanaf de analysefase tot aan de implementatie en testing. Daarnaast zal je ook instaan voor een deel van de dagelijkse support naar de interne medewerkers of externe klanten en de daarbij horende follow-up van de systemen. Jij bent mee eindverantwoordelijke voor het vakgebied waarin je aan de slag gaat.

Profiel :

Je hebt minstens enkele jaren ervaring in de .NET 4.5 wereld (C#). Je bent thuis in ťťn of meerdere van volgende technologieŽn: Winforms, WCF, NHibernate, Unit Testen, SQL Server 2008/2012, Angular, Javascript, JQuery, WebAPI en Domain Driven Design. Je bent een teamspeler in een IT-team van ca. 35 personen en je beseft dat een intensieve samenwerking aan de basis ligt van de beste resultaten. Je bent sociaal, communicatief en leergierig, maar ook analytisch en creatief. Je zet al je kennis in om je projecten tot een goed einde te brengen. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiend Belgisch bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Afhankelijk van jouw woonplaats werk je in de vestiging te Sint-Niklaas (hoofdzetel), Wijnegem of Zolder.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B