HIRED: Key Account Manager technische kunststoffen

company logo 1


Werkgever : IMCD HIRED

Plaats tewerkstelling : Mechelen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

IMCD Benelux IMCD Benelux promoot, verdeelt en verkoopt speciale ingrediŽnten en chemicaliŽn voor de industrie, waaronder kunststoffen. Als tussenschakel tussen de wereldproducenten en klanten heeft IMCD de expertise over het volledige proces in huis. Dat stelt het bedrijf in staat een verbindende rol te spelen. De technisch onderlegde account managers bieden de klanten pasklare oplossingen aan, onder andere uit een breed gamma kunststoffen. IMCD Benelux behoort tot de IMCD-groep, een beursgenoteerd bedrijf met hoofdzetel in Rotterdam. Het stelt meer dan 1.700 mensen te werk in ruim 40 landen. De omzet van het bedrijf kende in 2016 een gezonde groei, tot 1.995 miljoen euro.

Functie :

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het voorraadbeheer en het resultaat van een productenpakket binnen ťťn of meerdere segmenten. Je technische expertise stelt je in staat de behoeften van de klant te detecteren, zijn eisen en verwachtingen te begrijpen en oplossingen op maat aan te reiken. Je bent voor hem de professional waarop hij altijd kan rekenen en die creatief met hem meedenkt op technisch vlak. Als ambassadeur bekrachtig je de uitstekende reputatie van IMCD bij elk klantbezoek. Tegelijk verlies je nooit de commerciŽle belangen van het bedrijf uit het oog. Jouw ervaring op het terrein, aangevuld met relevante bijscholingen, vormen de beste input om nieuwe ontwikkelingen in de markt alert te vertalen naar kansen voor IMCD. Je punctuele rapportering verschaft jou en je leidinggevende inzicht in de ontwikkelingen, opportuniteiten en bedreigingen van jouw marktsegment, en garandeert een perfecte afstemming met het voorraadbeheer van de interne verkoopafdeling.

Profiel :

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een technisch-wetenschappelijke richting (zoals chemie, bouwkunde of ingenieur), of je hebt een flinke dosis relevante ervaring, bijvoorbeeld in een productie- of technisch-commerciŽle rol. Dankzij minstens vijf jaar ervaring in de kunststofindustrie beheers je de materie over kunststoffen en haar toepassingen volledig. Je uitgesproken commercieel inzicht is, in combinatie met je technisch inzicht, gericht op het behalen van resultaten. Je bent ervan overtuigd dat je de beste resultaten behaalt door actief te luisteren en helder te communiceren naar je klant ťn je teamleden. Je hebt een basiskennis Frans.

Aanbod :

In deze functie verzilver je je technische expertise door het behalen van mooie resultaten. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om de job in te vullen volgens jouw inzichten. Een degelijke commerciŽle opleiding stoomt je helemaal klaar om de baan op te gaan. Deze job biedt je een zeer aantrekkelijk salarispakket, inclusief extra legale voordelen en een firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B