HIRED Technisch-commercieel bediende (m/v) binnendienst

company logo 1


Werkgever : AJ Solutions HIRED

Plaats tewerkstelling : Zandhoven / Sector :

Bedrijfsomschrijving :

AJ Solutions (www.ajsolutions.be) uit Zandhoven levert machines, randapparatuur en toebehoren aan kunststofverwerkende bedrijven in de Benelux. Al tien jaar lang staat topkwaliteit voorop: voor elk merk en elk type machine kiest het bedrijf de beste leverancier. Naast de verkoop en installatie biedt AJ Solutions ook een reeks ondersteunende diensten aan, zoals controle en revisie, onderhoud en trainingen. Een groot deel van het assortiment staat opgesteld in de showroom, waar klanten de machines en apparatuur kunnen uittesten en uitlenen. Om de verdere groei van het bedrijf te realiseren, is AJ Solutions op zoek naar een Technisch-commercieel bediende (m/v) binnendienst.

Functie :

Als technisch-commercieel medewerk(st)er gooi je je mee in de strijd om nieuwe prospecten te veroveren en bestaande klanten tevreden te houden. Jij en de accountmanager vormen samen een perfecte tandem. Je maakt offertes op, volgt ze op, en kijkt er nauwlettend op toe dat de dossiers tijdig worden afgehandeld. Klanten kunnen bij jou terecht voor inlichtingen en technisch advies. Daarnaast overleg je ook met leveranciers over het productengamma en de prijzen. Bij projecten verzamel je documentatie, technische fiches, offertes en zo meer. Met ander woorden, met jou als spilfiguur loopt de relatie tussen de accountmanager, leverancier en klant altijd gesmeerd.

Profiel :

Je behaalde een bachelordiploma in een technische of administratieve richting, en sprokkelde al enkele jaren ervaring in een technische of commerciŽle functie in een technische omgeving. Heb je ook kennis van de kunststofindustrie? Ideaal! Met je commerciŽle instinct zet je de klant steevast op de allereerste plaats. Je technische achtergrond laat je dan weer toe creatieve oplossingen uit te denken voor elk probleem. Je werkt graag zelfstandig en je weet jezelf efficiŽnt te organiseren. In je administratie zet je de putjes op de i. Informatie en advies breng je helder over naar de klant, leverancier en accountmanager, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je spreekt ook een mondje Frans.

Aanbod :

In deze functie krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen successen te maken. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, dat hard werk combineert met een toffe werksfeer in een leuk team. Reken op een aantrekkelijk salarispakket.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B