HIRED: Aankoop en facility verantwoordelijke 4/5de of fulltime

company logo 1


Werkgever : The Plaza Hotel Hired

Plaats tewerkstelling : Antwerpen / Sector : hotel

Bedrijfsomschrijving :

The Plaza Hotel Antwerpen (www.plaza.be) is gelegen in de rand van Antwerpen. De service met een ‘personal touch’ is voor The Plaza Hotel meer dan een slogan. Het is de waarde die alle 27 medewerkers van dit Belgisch familiaal bedrijf uitstralen.

Functie :

Je functie spitst zich toe op twee hoofdtaken: aankoop en vastgoedbeheer. Als aankoopverantwoordelijke draag je zorg voor opmaak van technische prijsaanvragen i.v.m. diverse projecten: offertes vergelijken, bestellingen plaatsen alsook de opvolging en nauwgezette controle op uitvoering. Je onderhandelt over prijzen, leveringstermijnen en alle andere voorwaarden; Het is jouw verantwoordelijkheid dat de goederen beschikbaar zijn, rekening houdend met overeengekomen levering – en/of installatieafspraken Je verzorgt ook de uitgebreide administratie betreffende het vastgoed. Als facility verantwoordelijke ga je na welke reparaties, onderhoud of inrichting voorzien moet worden. Je plant uit te voeren werken, je coördineert en volgt de werken op, kwalitatief en budgettair. Een efficiënte communicatie, mondeling en schriftelijk, tussen eigenaar en tegenpartijen, is van cruciaal belang.

Profiel :

Je kan bij voorkeur een eerste relevante werkervaring voorleggen in de aankoop en/of facility. Je bent een prijsbewuste onderhandelaar. Je bent analytisch ingesteld en werkt cijfermatig correct. Je bent sterk in organisatorische planning en kijkt kritisch naar je eigen werk. Een basis boekhouding schrikt u niet af. Bovenal heb je de zin om erin te vliegen!

Aanbod :

Je komt terecht binnen een stabiel Belgisch familiebedrijf in een ondernemend team, dat je alle ruimte laat om je verantwoordelijkheden naar best vermogen in te vullen. The Plaza Hotel hecht veel belang aan inzet en een professionele aanpak, maar evengoed aan overleg en een fijne werksfeer die mee bijdraagt aan de gastvrije ambiance voor de gasten. Zoek je een goed evenwicht tussen werk en privé? Perfect, want je kan deze functie, indien gewenst, ook uitoefenen in een 4/5 werkregeling. 

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B