HIRED: Sales Manager Projecten Interieurafwerking

company logo 1


Werkgever : Balta Group - Modulyss HIRED

Plaats tewerkstelling : Luik / Sector :

Bedrijfsomschrijving :

De Balta Group is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa. Een unieke marktgerichte creativiteit, een sterk doorgedreven verticale integratie en Ďoperationele uitmuntendheidí op elk niveau, typeren hun strategie. De Balta Group heeft wereldwijd 8 productievestigingen voor de productie van geweven karpetten, kamerbreed tapijt, tapijttegels en naaldvilt. Onze producten worden geŽxporteerd naar meer dan 100 landen wereldwijd. Balta wordt gedragen door de inzet en de werkkracht van zijn 3.400 medewerkers. Alles is gericht op een professionele, klantvriendelijke aanpak waardoor ze zich kunnen profileren als betrouwbare partner. Binnen hun divisie tapijttegels voor commercieel gebruik, MODULYSS, met hoofdzetel in Zele (BelgiŽ) zijn ze op zoek naar een Sales Manager Projecten Interieurafwerking.

Functie :

Na een inwerkperiode, waarin je productopleiding krijgt, ben je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten in jouw regio. Je stippelt je accountplan uit en gaat deze realiseren. Om jouw verkoopdoelen te behalen, bezoek je tapijttegelplaatsers, architecten, opdrachtgevers, aannemers, bouwpromotoren, ... op regelmatige tijdstippen en adviseer je hen over het gamma modulyss tapijttegels. Samen zoek je naar tapijttegeloplossingen voor hun projecten. Naast het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten, bezoek je nieuwe klanten. Je staat in voor de uitbreiding van het marktaandeel binnen jouw toegewezen regio. Aan de hand van beurzen, tips, nieuwe bouwprojecten Ö leg je nieuwe contacten en ding je mee naar het binnenhalen van nieuwe contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van werven en het zoeken naar oplossingen bij eventuele problemen. Je beheert je netwerk en follow-up van je activiteiten in ons CRM systeem. Om jouw klant optimaal te bedienen werk je nauw samen met je collegaís die verantwoordelijk zijn voor de andere delen van BelgiŽ en heb je regelmatig contact met verkoop binnendienst, creatie, marketing, planning en productie. Je rapporteert aan de Sales Manager BeLux, Ndl en Fr.

Profiel :

De ideale kandidaat voor deze uitdagende en zelfstandige functie beschikt over volgend profiel: Je beschikt over een hoger-diploma en kan terugblikken op een paar jaar commerciŽle ervaring binnen een afwerkingsbedrijf in de bouwwereld en weet hoe de contractmarkt functioneert. Je hebt affiniteit met interieur en bent creatief ingesteld. Je hebt maturiteit en een sterke commerciŽle flair die je toelaat om om te gaan met klanten uit diverse sectoren. Je bezit de flexibiliteit om je aan te passen aan je gesprekspartner en diens insteek op het bouwproces. Je denkt klant- en oplossingsgericht. Naast het autonoom beheren van je klantenportefeuille ben je een teamplayer die houdt van kennisdeling met je collegaís.

Aanbod :

Je komt terecht in een innovatief en sterk groeibedrijf, dat internationaal actief is. Ontwikkelingsmogelijkheden, o.a. door productopleiding, training on-the-job en permanente begeleiding. Je maakt deel uit van een dynamisch team, waarbinnen het nemen van initiatief gestimuleerd wordt en er een leuke sfeer heerst. Een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goed evenwicht tussen werk en privť. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een aantrekkelijk loonpakket, inclusief uitstekende extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B