HIRED: Commercieel Adviseur (M/V)

company logo 1


Werkgever : Domitys HIRED

Plaats tewerkstelling : Antwerpen / Sector :

Bedrijfsomschrijving :

DOMITYS (www.domitys.be) is een Franse groep die al 17 jaar kwaliteitsvolle residenties aanbiedt aan zelfstandige senioren. DOMITYS is in volle groei. Ze is marktleider voor seniorenresidenties in Frankrijk, met 1550 medewerkers voor 60 residenties. Sinds 2015 heeft de groep ook een residentie in Brussel. Een residentie telt gemiddeld 120 woonheden, die volledig aangepast zijn aan de behoeftes van de bewoners. Een 20-tal medewerkers staan klaar om de bewoners met alle mogelijke diensten te omringen. Het welzijn en de veiligheid van de senioren staan voorop. Zo kunnen zij gebruik maken van het restaurant, de bibliotheek, het zwembad en het kunstatelier. Er is ook een grote waaier aan ŗ la carte diensten, zoals een poetsdienst en technische of administratieve hulp. Voor de commerciŽle uitbouw van haar nieuwe serviceflats in Antwerpen-Zuid is DOMITYS op zoek naar een professionele en enthousiaste Commercieel Adviseur (m/v)

Functie :

Als commercieel adviseur bouw je een hecht medisch-sociaal netwerk uit van o.a. apothekers, kinesisten en dokters. Je organiseert commerciŽle afspraken voor voorschrijvers, waarin je hen de troeven van de DOMITYS-residenties en haar diensten duidelijk en overtuigend voorstelt. Ook sociale en politieke spelers in de gezondheidsbranche zijn belangrijke prospecten. Je laat hen kennismaken met het DOMITYS-aanbod en volgt de afspraken nauwgezet op, in overleg met de directie. Kortom, je bouwt een netwerk op van duurzame partners die hun patiŽnten enthousiast de weg wijzen naar de DOMITYS-residenties. Op basis van jouw ervaringen op het terrein geef je mee vorm aan de inhoud van de commerciŽle taken, en leg je de verkooptactieken en -scenarioís vast. Voor je aan de slag gaat, krijg je een intensieve opleiding op maat. Ook daarna word je uitstekend begeleid. Je rapporteert aan de algemeen directeur. Mocht je de ambitie hebben, dan kan je op termijn doorgroeien tot sales manager. Je coacht dan je toekomstige commerciŽle adviseurs tijdens hun opleiding. Je draagt ook bij tot het uitvoeren van de commerciŽle strategie in BelgiŽ en het realiseren van het zakencijfer van de residentie.

Profiel :

Ben je thuis in de medisch-sociale sector of heb je commerciŽle ervaring? Dat is zeker een troef! Het allerbelangrijkste is, dat je een hart voor mensen hebt! Je beheert je agenda punctueel, en met je discipline en organisatietalent orden je je dossiers en prospecten vlekkeloos. Je stelt je graag proactief op: tijdens een gesprek stel je de meest geschikte oplossing voor. Met je positieve en professionele houding sta je garant voor service en kwaliteit.

Aanbod :

Deze functie geeft je de gedroomde kans om het succesverhaal van DOMITYS verder te zetten in Antwerpen. Reken op een aantrekkelijk salaris en een bedrijfswagen. De zorgsector draait bij uitstek rond mensen, dat beseft DOMITYS maar al te goed. Net omdat de kracht van DOMITYS in haar medewerkers zit, biedt het haar personeel een uitgebreid opleidingspakket aan. Zo heeft elke medewerker mooie toekomstperspectieven. interesse? Stuur dan meteen je sollicitatiebrief met cv naar KATZ nv, Anouschka Katznelson, Handelslei 193, 2980 Zoersel, BelgiŽ, e-mail naar domitys@katz.be of surf naar www.katz.be. Je kandidatuur wordt discreet behandeld en je krijgt steeds een persoonlijk antwoord. Deze vacature wordt exclusief begeleid door Katz.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B