R&D Projectmanager - Medical Industries

company logo 1Werkgever : Luxilon

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector :

Bedrijfsomschrijving :

Luxilon in Wijnegem ken je wellicht van de Luxilon-snaren die onder andere in de rackets van Serena Williams en Roger Federer voor topprestaties zorgen. Luxilon ontwikkelt en produceert hoogtechnologische vezeldraad voor medische, industriŽle en sporttoepassingen. Doorgedreven innovatie en voortdurende kwaliteitscontrole zijn onze dagelijkse focus, wat resulteert in state-of-the-artproducten en een uitzonderlijke klantenservice. Met het oog op continue productvernieuwing is Luxilon Industries op zoek naar een (m/v)R&D projectmanager.

Functie :

In het Medische en IndustriŽle departement is de R&D Projectmanager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe en de verbetering van bestaande producten. Een functie waarbij je samen met de Business Development Managers een sleutelrol krijgt om de innovatie af te stemmen op de vragen van de klant. Je detecteert probleemloos klantbehoeften en vertaalt die efficiŽnt in interne opdrachten voor de productie- en kwaliteitsafdeling. Jouw enthousiasme en productkennis stimuleren de interne afdelingen om (innovatieve) antwoorden te bieden op commerciŽle noden. Ook extern bouw je mee aan een internationaal netwerk van klanten, partners en leveranciers die je bezoekt en bevraagt wanneer nodig. Je volgt het onderzoek naar nieuwe grondstoffen of technologische ontwikkelingen op de voet, organiseert interne praktijktesten of bij de klant zelf, en analyseert labo-onderzoek van nieuwe stalen of producten. Die technologische input is belangrijk om van conceptvorming tot commercialisering je doelstellingen te behalen. De job van R&D Projectmanager vraagt een totaalaanpak waarbij de klant centraal staat: van innovatievraag, over probleemoplossing tot eventuele klachtenbehandeling. De principes van Total Quality Management bepalen je aanpak op lange termijn: plannen, uitvoeren, controleren en verbeteren.

Profiel :

Luxilon zoekt een master met specialisatie in chemie, met relevante werkervaring en een positieve ingesteldheid. Je hebt kennis van en ervaring met ontwikkelingsprocessen en kwaliteitssystemen, ťn weet zowel intern als extern mensen mee te nemen in een gefundeerd verhaal dat je met kennis en professionalisme brengt. Je legt makkelijk contacten en beschikt over goede communicatievaardigheden die zich vertalen in een efficiŽnte en aangename samenwerking met collegaís en (ook internationale) klanten. Uiteraard spreek je vlot Engels. Dat je kennis hebt van polymeren of plastics is een must. Maar je zal ons ook moeten overtuigen van je gestructureerde aanpak, je continue drang naar bijscholing en je hands-on aanpak waarmee je je doelen nastreeft.

Aanbod :

Je krijgt een job in een uiterst boeiende hightechonderneming in BelgiŽ. Omdat Luxilon een internationale topspeler is, zal je in deze uiterst afwisselende functie ook veel buitenlandse contacten hebben. Elk doel is een uitdaging, en dus streef je samen met je team naar commerciŽle en technologische succesverhalen waar het bedrijf graag mee uitpakt. Natuurlijk beloont Luxilon je persoonlijke inzet met een zťťr aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen en extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B