HIRED: Trade/Brand Marketeer met commercieel inzicht

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Als Trade/Brand Marketeer ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van doeltreffende commerciŽle en communicatie-acties voor zowel het interne salesteam als voor de 1900 Febelco-leden. Je taak bestaat erin om salesmailings, de maandelijkse nieuwsbrief en het promotiemateriaal tijdig en zeer kwalitatief uit te werken en op te volgen. Je onderhoudt ook de website en zorgt voor een levendige en attractieve aanwezigheid op diverse sociale media. Ook de coŲrdinatie en organisatie van productpresentaties en de aanwezigheid op events en beurzen behoren tot je takenpakket. Uiteraard werk je hiervoor samen en krijg je de nodige ondersteuning van de afdeling MarCom en de verkoopadministratie die je operationeel coŲrdineert voor je projecten. De aankoopafdeling houdt je voortdurend op de hoogte van nieuw onderhandelde partnerships voor de leden van FebelcoPartner. Die input van accurate statistieken en cijfermateriaal gebruik je als basis voor vernieuwende en efficiŽnte marketingacties.

Profiel :

We kijken uit naar een kandidaat met een masterdiploma en relevante ervaring. Je werkt zeer klantgericht, hebt uitstekende communicatievaardigheden en je bent resultaatsgericht ingesteld. In deze job heb je nood aan een analytische geest en een autonome aanpak om projecten te dragen. Een Trade/Brand Marketeer is een rasechte teamplayer die probleemloos samenwerkt met de afdelingen IT, sales, Marcom, aankoop en de boekhouding. Je kan goed overweg met Microsoft Office en je gaat makkelijk aan de slag met sociale media als marketing- en communicatie-instrument. Je drukt je vlot uit in de landstalen Nederlands en Frans.

Aanbod :

Febelco geeft mensen brede verantwoordelijkheden en kansen op interessante toekomstmogelijkheden. Voor deze sleutelfunctie in dit snelgroeiend Belgisch bedrijf hebben we jouw inzet en expertise nodig en bieden we een interessant loon aangevuld met extralegale voordelen en firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B