HIRED: ProjectcoŲrdinator Aankoop

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van operationele proces-, controle- en leveranciersanalyses alsook het opzetten van KPIís. Je werkt nieuwe projecten uit en voert verbeteringen uit aan bestaande projecten. De flow van deze projecten documenteer je tot in het kleinste detail zodat deze op elk moment kunnen geraadpleegd worden. Naast de projecten, documenteer en analyseer je de bestaande werkmethodes- en processen binnen de aankoopdienst. Deze analyses overloop je op regelmatige basis met de aankoopdirectie om zo voortdurend tot de meest efficiŽnte en productieve werkwijze te komen. Op een analytische manier bepaal je de impact van wijzigingen in prijzen, levertermijnen en dergelijke op de dienstverlening naar de klant en anticipeer je hierop. Bij contractwijzigingen met leveranciers, ondersteun je door je kennis terzake het onderhandelings- en beslissingsproces. Op een gestructureerde en adequate manier analyseer je op regelmatige basis de resultaten en werkmethodes van onze leveranciers. Deze rapporteer je aan de aankoopdirectie of indien vereist, licht je deze zelf toe aan de betrokken leverancier. Je rapporteert aan de aankoopdirectie.

Profiel :

Als master TEW, handelswetenschappen of gelijkwaardig door ervaring beschik je over een sterkontwikkeld analytisch denkvermogen en ontleed je moeiteloos elk complex aankoopgebeuren. Je houdt van uitdagingen en zoekt dan ook naar creatieve ťn realistische oplossingen. Computervaardigheden zijn geen probleem, vooral MS Excel beheers je uitstekend. Je communiceert vlot, kan autonoom werken maar bent tegelijkertijd een teamplayer. Je neemt zelf initiatief en beslissingen, deadlines schrikken jou niet af. Je bent Nederlandstalig en je kunt je vlot behelpen in het Frans en Engels. Kennis van de farmaceutische markt is een extra troef.

Aanbod :

In dit sterk groeiende bedrijf krijg je brede verantwoordelijkheden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stabiele en loyale werkomgeving. Als je graag projecten opstart en in goede banen leidt, dan is dit een gedroomde carriŤrekans! Je mag rekenen op een aantrekkelijke verloning, inclusief allerlei extraís en een firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B